Kontakt@Naturligeprodukter.dk

3 eksempler på naturlige produkter

naturlige produkter i skål

Når jeg fortæller folk om, at jeg som regel udelukkende anvender naturlige produkter i min hverdag bliver de lidt forvirret. Fordi hvad er naturlige produkter egentligt helt præcist? Det kan være svært at svare på, da det kan være mange ting. Den konkrete definition må dog være, at det er produkter, hvor der udelukkende er anvendt naturlige ingredienser. I denne artikel vil jeg dog give jer hele 3 forskellige produkter, der alle er ”naturlige”.

Kan du gætte, hvad det er? Så læs med her.

Make-up, hudcremer mm.

Make-up, hudcremer og kosmetik er nok det første, du tænker på, når jeg siger naturlige produkter. Og det er egentligt meget normalt – det er også det første, jeg forbinder med det. Dertil er det også der, hvor vi oftest finder flest kemikalier, der kommer direkte i kontakt med huden. Af samme grund er jeg også ekstra opmærksom på at vælge nogle gode produkter, når det kommer til kosmetik. Det er oftest lidt dyrere, men det er også i en væsentligt bedre kvalitet. Du kan med fordel se nogle af vores anmeldelser her på hjemmesiden.

Fødevarer – tænk økologisk!

Fødevarer skal naturligvis også være naturlige – det siger da sig selv? Når jeg går ned i det lokale supermarked, så vil jeg da ikke have æbler, der er sprøjtet med 110 forskellige kemikalier, blot sådan det kan holde sig en uge ekstra. Skulle du dog føle dig fristet til at tage de helt skinnende, blanke æbler, der måske har fået en god omgang kemisk sprøjtning, så sørg da for at skrælle dem. På den måde kan du undgå en stor del af kemikalierne, og det smager oftest meget bedre.. Hvis du altså spøger mig! Chiafrø er et lidt andet eksempel, men jeg oplever at en del af mine venner ikke ved at der også findes økologiske chiafrø og ..ikke økologiske chiafrø – de fleste tror bare at chiafrø er organiske og dermed økologiske, men det er altså ikke tilfældet.

Gødning!

Gødning er et af de mest naturlige produkter, vi kan finde. Gødning består oftest af kompost, dyreekskrementer eller lignende. Det som naturlig gødning kort sagt gør, er at det giver dine planter eller lignende alle de stoffer, der skal til for at det kan gro ordentligt. Det kan være alt lige fra kvælstof, fosfor og kalium.

Ligesom med alt andet kan du naturligvis også få kemisk gødning. Men hvis du er lige som mig, og du helst vil genanvende så meget så muligt, så lav en lille kompostbunke derhjemme, hvor du smider frugt, gammelt salat og haveaffald op i. Det bliver så med tiden omsat til kompost, som er et super alternativ til kemisk gødning.

Det giver en lidt at tænke over. Der er jo egentligt mange forskellige måder, man kan undgå kemikalier i dagligdagen – det her var blot 3 forskellige eksempler på produkter, du uden større problemer kan få naturligt. Det sparer både dig og miljøet for en hel masse forurening.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *