Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Anmeldelse af Sanotint Shampoo

sanotint shampoo

Sanotint shampoo til normalt hår – 200 ml.

Hvis en af dine interesser er sund shampoo, har vi fundet et perfekt produkt for dig. Sanotint – som er kendt for deres mange forskellige tilbud til hår – har gjort det igen. Deres nye shampoo er et godt eksempel på hvordan naturlige produkter burde blive lavet. Den er kort sagt perfekt for dig der leder efter ekstra forkælelse til dit hår.

Følger Sanotint standarden

Alle Sanotint produkter er plante- og urtebaserede og har et meget lavt indhold af tilsatte stoffer (0,01%-2%). Dette betyder at alle deres produkter er skånsomme, og deres shampoo er ingen undtagelse.

Shampooen fungerer til normalt hår og har næsten intet indhold af unaturlige produkter. Den er derfor yderst skånsom ikke kun til håret, men også hovedbunden. Vi har selv haft dårlig erfaring med shampoo der irriterer, og vi har indtil videre ikke mærket nogle problemer med denne shampoo.

Shampooen har et naturligt indhold af Guldhirse ekstrakt, som giver produktet en virkelig god plejende effekt. Guldhirsen gør håret stærkt og fjerner eventuelle skader. Desuden virker Guldhirsen også i hovedbunden, hvor den modvirker nedgroede hår og beskytter mod b.la. solskoldning.

Shampooen indeholder også kisel, som styrker hårets fylde og modvirker skæl. Kisel findes naturligt i Guldhirsen og er et sundt ekstra boost til dit hår.

Et godt tilvalg

Shampooen, såvel som andre produkter fra Sanotint, følger reglementet for EU omkring naturlige produkter og er derfor 100% certificeret. Vi har altid et ønske om at vores produkter er 100% naturlige og her er shampooen ingen undtagelse.

Den er let at påføre til håret og skummer godt. Det er vigtigt at du får masseret den helt ned til hovedbunden, for at få det optimale ud af den. Selve shampooen glider godt ud af flasken og er nem at vaske ud af håret. Shampooen er desuden super god for dig der har problemer med irritation i hovedbunden. Her kan andre kemikalier fra unaturlige produkter yderlige beskadige hovedbunden, men det slipper du altså for med denne shampoo.

Shampooen findes desværre i kun i mindre mængder (200 ml.) og vil derfor fungere super godt som supplement til en anden shampoo. Shampooen giver dig også balance i hårets naturlige vækst, og sørger for at du ikke danner spaltede spidser.

Hvis du leder efter et godt tilvalg til dit hår, så vil vi anbefale denne shampoo til dig. Den fungerer optimalt og giver dig mere end hvad du betaler for. Selvom prisen virker pebret er det en suveræn investering for både dig og dit hår. Dit hår vil elske dig for det.

Shampooen er lettilgængelig og findes i de fleste helsebutikker. Den kan desuden findes på mange sider på nettet, hvor de også tilbyder andre Sanotint-produkter, der er et kig værd. Du kan nemt finde de billigste på pricerunner.dk.

Hvis du leder efter endnu flere produkter til dig og din krop, så vil vi anbefale at du fortsætter med at klikke rundt inde på vores hjemmeside NaturligeProdukter.dk. Her kan du finde andre anmeldelser, information omkring produkter og mange andre spændende ting.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *