Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Behandlinger der fremmer mere energi og balance i livet

Der er ingen tvivl om, at alternative behandlingsformer vinder mere og mere frem i samfundet. Før i tiden blev alternativ behandling af mange betragtet som noget, der blev dyrket af de få, og man skulle helst være hippie eller stærkt spirituel troende for at have tillid til effekten af alternative behandlinger. Dette meget firkantede syn på behandlingsmetoder, som rækker ud over den medicinske verden, er i høj grad blevet blødt mere op i samfundet i dag. Flere og flere søger den alternative behandlingsvej, og denne tendens gælder særligt, når udfordringerne i livet drejer sig om mentale eller psykiske udfordringer. Stress og præsentationsangst er efterhånden gået hen og blevet folkesygdomme i den vestlige del af verden, og mange efterspørger mere energi og balance i livet. Hertil tilbydes der mange forskellige metoder og værktøjer, som kan hjælpe én på vej. Dette kunne eksempelvis være samtaleterapi, clairvoyance, akupunktur, tidslineterapi, healing med videre. Kendetegnende for disse behandlingsformer er blandt andet, at de ikke ser det som en løsning at fylde kroppen med medicin og kemiske produkter. I stedet arbejdes der med mentalt velvære og forskellige punkter på kroppen, som er koblet til forskellige fysiske og psykiske tilstande i vores krop og sjæl.

 

Mere energi og balance med ansigtszoneterapi

Et eksempel på en alternativ behandlingsform, som fremmer mere energi og balance i krop og sjæl, er ansigtszoneterapi. Denne behandlingsform eller terapiform er inspireret af teknikker fra Asien, særligt fra Kina, Indien og Vietnam. Behandlingen kan netop være gavnlig for både krop og sjæl, da den får kroppen til at falde til ro og samtidig virker afstressende, da det er behageligt og får dig til at komme ind i en form for meditativ tilstand, hvor du kobler af fra virkeligheden og dagligdagens gøremål. Du kan læse meget mere om ansigtszoneterapi og se tilbud på behandlinger, hvis du klikker her: http://livibalance.dk/ansigtszoneterapi/. Ansigtszoneterapi kan både være en behandlingsform, som du overvejer selv at prøve, men det kan også være en god ting at give til en, man holder af. En af de helt store udfordringer ved stress er nemlig, at man ikke selv ser det komme, før det er for sent. Når folk går ned med stress er det oftest fordi, at de over en meget lang periode har haft alt for meget at se til og været presset til det yderste. Derfor opdager de sjældent selv, at de er stressede – for det har de jo slet ikke tid til at tage stilling til. Så hvis du har en kæreste, et familiemedlem eller en ven, som du kan se, der drøner rundt hele tiden og har tusindevis af opgaver på dagsordenen, så kunne det måske være godt givet ud, at give personen en behandling, som for eksempel ansigtszoneterapi, der kunne hjælpe mere energi og balance på vej.

 

Mere energi og balance i eksamensperioder

Stress og præsentationsangst er noget, som mange studerende mærker i forbindelse med eksamensperioder. Her føler mange, at de bliver presset til det yderste, da man skal vise, hvad man dur til, og have sat tal på sine færdigheder, viden, kvalifikationer og kompetencer. For mange elever og studerende kan eksamensperioder derfor være meget vanskelige og hårde at komme igennem. Ligeledes døjer mange studerende med eksamensangst, som især mærkes lige op til eksamen. Eksamensangst står for alt andet end energi og balance i kroppen. I stedet er eksamensangst kendetegnet ved,  at man fysisk får blandt andet hjertebanken, rystende ben og arme, koldsved, svimmelhed, ondt i maven og rødme. Ligeledes rammer eksamensangst også på den mentale front, da mange oplever, at deres evne til at tænke klart og koncentrere sig forsvinder. Alle disse reaktioner er for det første ubehagelige, men for det andet er de også yderst uhensigtsmæssigt, da man jo netop skal være skarp og sikker til en eksamen, så man kan vise lærer og censor, hvad man kan. Derfor kan det være en god ide at opsøge hjælp, hvis man er udfordret af præstationsangst og eksamensangst. Alternative behandlingsformer kan på flere forskellige måder hjælpe dig på vej til at få bedre eksamensoplevelser. Dette kunne for eksempel være med brug af akupunktur, som kan få kroppen til at slappe af. Det kunne også være gennem samtaleforløb, hvor man italesætter sin angst, ser den i øjnene og kommer den til livs.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *