Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Brug efterårsferien på det praktiske inden vinteren

 

Der er ikke mange dage til efterårsferien, som er en oplagt mulighed for at få styr på en masse praktiske ting, inden den kolde vinter og travle december kommer bagefter. Der er mange ting, som du kan bruge efterårsferien på af praktiske foranstaltninger. Vi har samlet 4 praktiske opgaver her, som er en god idé at få ordnet i efterårsferien.

 

Gør hovedrent

Det er en af de mest kedelige opgaver i hjemmet, men det skal gøres engang i mellem. Efterårsferien er et godt tidspunkt, til at lave hovedrengøring, fordi vejret alligevel ikke er til at være ude, og vi derfor er meget indenfor. Samtidig venter de kolde vintermåneder, og det er rart at have et rent hjem klar til at hygge indenfor på de dage, hvor det ikke er vejr til at være ude.

Når der skal gøres hovedrent handler det om at støvsuge over det hele også under skabe og sofaen, vaske gulvet, få vasket vinduerne, tørret hylder af og lagt nyt sengetøj på.

 

Indret dit hjem hyggeligt

Når du har gjort hovedrent i hjemmet, kan du begynde at gøre dit hjem hyggeligt til vinteren. Når vi er meget indenfor, er det rart at have et hjem, som er indrettet hyggeligt. For at have et hyggeligt hjem, gælder det om at have lidt dekoration, der kan gøre dit hjem personligt.

Du kan også lave en god hyggekrog i dit hjem, som det perfekte sted til at slappe af på regnvejrsdagene. Du kan fx lave en hyggekrog med en lille madras og en masse puder. En hyggekrog er det perfekte sted til at læse en god bog eller lege med Hama perler sammen med børnene.

 

Få købt det du mangler

En tredje ting, som efterårsferien er et godt tidspunkt til, er at få købt de ting du mangler. I hverdagen kan det godt være svært at få tid til at komme ud og købe ind, men i efterårsferien har du tid til det.

Der er dog mange regnvejrsdage i efteråret og det er ikke sjovt at gå rundt i en gågade på en regnvejrsdag. Hvis der er et shoppingcenter tæt på dig, kan du overveje at besøge det, så kan du gå rundt i lune omgivelser og finde det du mangler.

Alternativt kan du overveje at købe det du mangler på nettet. Nethandel er gået meget frem i Danmark i løbet af de sidste 10 år og du kan derfor købe alt det du skal bruge via webbutikker, uanset om det så er dagligvarer, boligtilbehør eller du har lyst til at prøve kræfter med kompressionstøj, der kan hjælpe med at give dig en bedre holdning.

 

Tjek op på isolering og vinduer

Vores sidste tip, i denne omgang, er at tjekke op på isolering vinduer i din bolig inden vinteren kommer. Du er sikkert allerede så småt i gang med at varme huset lidt op, men når temperaturen kommer under 0 grader, er der for alvor brug for at fyre op for varmen i boligen.

Men inden det bliver koldere, er det en god idé at tjekke om din isolering er i top, så du er sikret at dit hos kan holde sig varmt. Samtidig kan du også tjekke om vinduer og døre er helt tætte, så du ikke risikerer, at der kommer ekstra kold luft ind. Hvis der kommer koldt luft ind, vil du få brug for at varme boligen ekstra op, og det kan godt blive dyrt i sidste ende, hvis varmen fiser ud igen på grund af dårlig isolering.

Det kan dog være svært at tjekke selv, og du bør derfor overveje at få en håndværker til at hjælpe dig med at tjekke om alt er i orden. Det kan uden tvivl betale sig i sidste ende, da du slipper for en dyr varmeregning.

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *