Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Den specielle gave til hende

den perfekte gave til hende

Gaven til hende, der ikke kun går op i sin egen huds bedste, men som også går op i bæredygtighed og miljøet, kan være svær at finde på – med det kan du få hjælp til her

Har du en veninde, mor, søster, kone, kæreste eller anden kvinde i dit liv, som du godt vil forkæle med en lækker skønhedsplejende gave, men du har svært ved at blive ved med at finde på noget spændende? Det kan være, fordi hun er en kvinde, der måske døjer med sart hud, eller måske vil hun kun bruge produkter, der er naturlige, ikke testet på dyr og skal handles fair. Ja, det bliver mere og mere normalt, at vi gerne vil have nogle produkter, der ikke kun er lækre og fungerer, men som vi også har det godt med at putte i vores indkøbskurv.

Der foregår så meget uretfærdighed i verdenshandlen nu til dags med børnearbejdere, ludfattige medarbejdere, der næsten ingen penge tjener på trods af deres meget lange arbejdsdage, dyr, der bliver testet på og spild og miljøsvineri på grund af overproduktion, så det kan for mange være svært at gå ind i en normal skønheds- og velværebutik og bare tage hvad som helst ned fra hylden og putte det i kurven og tage det med hjem og bruge det med god samvittighed.

Skal du give en gave til hende, der har det på den måde, er der heldigvis gode råd at hente, for det er ikke umuligt at finde produkter i butikkerne nu, som både er miljøvenlige, ikke testet på dyr og stadig er effektive og lækre. Så er det den gave, du vil give hende, kan du på www.sendentanke.dk købe et gavekort til The Body Shop, hvor de KUN sælger den slags produkter.

En anden god mulighed er et gavekort til Matas, for her er der også begyndt at komme flere og flere miljø- og hudvenlige produkter på hylderne, som ikke er testet på dyr, og som findes til overkommelige priser.

En tredje mulighed for den perfekte gave til hende, kunne være et luksus gavekort, hvor du køber for eksempel 500 kr., og så kan hun selv vælge og vrage mellem de over hundrede butikker, både online og fysiske butikker. Hvis hun for eksempel vil lede efter nogle lækre, miljøvenlige skønheds- og plejeprodukter til en god pris, som de ikke har i Matas, er et gavekort til hjemmesiden, ezzence.dk, en god gaveidé, men hvis hun samtidig finder noget hos The Body Shop og Matas, som hun også gerne vil have, giver luksus gavekortet hende mulighed for dette, da beløbet kan opdeles, efter hvad hun ønsker at købe.

Er hun til spaophold eller skønhedsbehandlinger, er det også muligt at købe en gave til hende indenfor de områder, og der vil sikkert være en masse lækre skønhedsbehandlinger med præcis de rigtige hudprodukter, så hun kan komme hjem med en forfrisket, smuk hud med glød og en god samvittighed.

Har ovenstående forslag ikke lige ramt sømmet på hovedet, er power banks, som bliver opladet via solceller, også en rigtig god idé. Du kan se et udvalg af dem på batterystore.dk

Alt du skal gøre, er at finde ud af, om den perfekte gave til hende er et gavekort til én bestemt butik eller et luksus gavekort, hvor hun kan købe varer flere steder.

den perfekte gave til hende

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *