Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Derfor er magnesium så vigtigt!

 

Mineralet magnesium spiller en utrolig stor rolle for både vores krop og helbred. Desuden er magnesium essentielt i forhold til vores muskler, knogler og væv. Med andre ord er det vigtigt, at man indtager nok magnesium – især hvis man træner. Mineralet er med til at give de bedst mulige betingelser og forudsætninger for et sundere hjerte, en bedre søvn, mere energi og en god fordøjelse. Mineralet er meget vigtigt, hvilket også betyder at kommer man i underskud, forringer man også kroppens muligheder for at fungere optimalt.

 

Mangel på magnesium

Går du rundt og er træt samt har vanskeligheder med at få et ordentligt og sundt søvnmønster? Eller føler du, at dine ben er urolige og oplever kramper i læggene og måske endda har problemer med fordøjelsen? Så kan det være tegn på, at du måske går med en magnesiummangel. Mineralet er livsvigtigt, men desværre er der mange der går rundt med magnesiummangel. For eksempel er det ret almindeligt, at mange kvinder går rundt om mangler dette vigtige mineral uden at være klar over det. I de tilfælde, hvor kvinder er på p-piller, er der mange, som lider af mangel på magnesium, idet pillerne udtømmer kroppen for magnesium. Et andet symptom kunne være i forbindelse med forstoppelse, især hvis man indtager rigeligt med vand og har en varieret kost med en del fiber. Underskud af magnesium kan vises sig ved bl.a. hovedpine, humørsvingninger, for højt blodtryk til træthed og lav energi.

 

Her finder du magnesium

Det er selvføleligt vigtigt, at man sørger for at spise varieret og sundt, således at man undgår en ensidig kost. Man kan altid skrue op for de gode råvarer i den daglige kost, som er meget rige på magnesium, som for eksempel grønne grøntsager, kornprodukter, bønner, nødder, frugt og meget mere. Selvom mange af os er klar over, at vi skal spise varieret kost, så er der desværre mange danskere, som falder i stress-fælden. Den stressende livsstil præger mange danskere, hvor der altid er fart over feltet og dagene er fyldte med pligter og gøremål. Dette betyder, at maden tit og ofte bliver nedprioriteret, hvilket ender med at man køber madretter, som ikke altid indeholder den næring, som kroppen har behov for at kunne fungere optimalt. Her er det især blandt andet indtagelse af kaffe og mad med højt saltindhold, som for eksempel junkfood, som bidrager til en udskillelse af magnesium. Derfor kan alternativet være at vælge et kosttilskud med magnesium, som kan være med til at opretholde den rette indtag af mineralet til den daglige kost. Her er det selvfølgelig vigtigt, at fremhæve at magnesium, i form af kosttilskud, skal være supplerende til den daglige kost.

 

Køb magnesium online!

Der er alt for meget ubehag forbundet med magnesiummangel, og der er ingen grund til at udsætte sig selv for dette ubehag. I og med at mineralet er så betydningsfuldt for vores krop, findes der rigtig mange muligheder, hvor du kan finde et utroligt bredt udvalg af magnesiumpræparater, som du kan købe online her. Her kan du finde alt fra magnesiumkapsler, olie, pulver, lotion og meget mere. Mere end halvdelen af danskere døjer med magnesiummangel, og derfor kan du finde magnesium i forskellige former, som er med til at hjælpe dig med at slippe for mange ubehagelige gener som magnesiummangel medfører. Derudover bidrager magnesiummet til mere overskud og energi.

 

 

 

 

 

 

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *