Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Få bevæget dig med havearbejde

Kvinde er i haven og laver havearbejde

Tiden er kommet til at komme udenfor og lave lidt arbejde i haven, og samtidig forhåbentlig få rørt dig samtidig, af den årsag at havearbejde er en rigtig god måde at få forbrændt eventuelle ekstra kalorier der måtte være kommet på over vinteren.

Faktisk er det sådan, at du ved hårdt havearbejde forbrænder 430 kalorier i timen, mens den lette hyggeversion af samme arbejde giver 230 kalorier pr. time, så der er noget at hente, også selv om du holder dig til den lette version.

Så hvis du er træt af at rende til fitness, og samtidig har en have der trænger til en kærlig hånd, så ligger svaret nærmest lige for.

Andre positive effekter af en indsats i haven

Det skal ikke være en hemmelighed at havearbejde ud over at forbrænde kalorier også har en afstressende effekt, forstået på den måde, at den ro og fordybelse der ligger i det giver en sænkning af hormonet kortisol i blodet – hvor kortisol er et stress-hormon der kan måles i blodet.

Ud over det, så har du jo også mulighed for at dyrke dine egne grønsager, og dermed både få noget sundt til spisebordet, og blive bevidst om at leve sundere.

Slip for de sure pligter

Selv om det at lave havearbejde under et både er sundt og afstressende, så er der trods alt nogle ting vi gerne vil slippe for – og det kan heldigvis lade sig gøre ved at lade en professionel stå for det.

Her kan man nævne sådan noget som tagrender, som både kan være beskidt og besværligt at stå for selv, det kan endda være at dine tagrender sidder så tilpas langt oppe at opgaven synes tæt på umulig. Måske bor du på Frederiksberg eller et andet sted med høje bygninger.

Der er også et andet hensyn, der skal tages, hvad angår tagrenderensning på Frederiksberg. Hvis du får skader på dit hus, der kan henføres til overfyldte tagrender eller til det vand, der kan skabe skader som følge af dem, det være sig konstruktionsskader på huset eller mug, råd eller svamp, så kan forsikringen nægte helt eller delvist at udbetale erstatning.

Tagrenderensning kan lade sig gøre overalt på Sjælland, så hvis du har brug for Tagrenderensning frederiksberg, er der absolut ingen ben i at få løst den opgave.

Få en lav pris på tagrenderensning på Frederiksberg

Nu kan du selvfølgelig have en anelse om at det er dyrt at få lavet den slags, og naturligvis er det sådan, at den enkelte opgave bliver prissat for sig, og afhænger helt af hvilken højde og kompleksitet der er tale om i opgaven.

Men den generelle opfattelse er at prisen er lavere end forventet når det konkrete tilbud foreligger, og du kan dermed koncentrere dig om alle mulige andre og mere interessante ting i dit liv. Med en effektiv tagrenderensning skal du ikke tænke over dine tagrender i lang tid.

Hvis du får lyst til at lave en løbende årsaftale om rensning af dine tagrender, frem for at skulle bestille rensning løbende, så er der også muligheder for det, og det til en meget fordelagtig pris.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *