Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Få en bedre og mindre stressende tilværelse med disse tips

I Danmark har vi bedre levevilkår end nogensinde tidligere. Det betyder dog ikke, at alt er fryd og gammen. Med de bedre levevilkår fører et forventningspres. Et selvskabt forventningspres om selvrealisering. Et forventningspres om at vi skal slå til. Der er nemlig ingen undskyldninger.

Dette resulterer i en meget stresset tilværelse, hvor vi mere eller mindre skal nå det hele på den halve tid. Med tiden manifesterer denne stress sig og forgrener sig i hele ens tilværelse. Det er dog muligt at komme stressen til livs. Følg disse råd og bliv bedre rustet til det.

Tag væk et stykke tid

Det er en kliché, men det er der en grund til. Der er intet bedre virkemiddel mod stress end at tage væk fra hverdagens gøremål. Det er egentlig ikke så vigtigt, hvor du tager hen. Bare det at tage væk gør en hel del i sig selv.

Du skal dog sørge for og være meget opmærksom på, at du ikke tager stressen med videre på ferie. Selvom du egentlig ikke har nogle forpligtelser, mens du er ude at rejse, kan det meget vel føles sådan, når du er der. Pludselig har du en forpligtelse om, at du skal nå en masse derhenne. Men nej, det handler egentlig bare om at tage væk og koble helt fra en stund. Eksempelvis bare at købe nogle flybilletter til Malaga og bare ligge på stranden og nyde at lave ingenting.

Sørg for at have en masse gode bøger med på turen. Der er intet som en god bog, der hjælper med at koble af. Mens du læser, befinder du dig et helt andet sted, og dine tanker formår derfor bare at flyde helt frit rundt, hvorfor dit sind kan slappe helt af imens.

Få styr på udseendet

Udover at vi skal være succesfulde på alle parametre, er det også vigtigt, at vi lever op til nutidens skønhedsideal – og det er højt. På diverse sociale medier bliver vi bombarderet med redigerede af folk, der ikke har spist et helt år, og som ikke laver andet end at træne og finde den bedste kameravinkel.

Selvom de fleste af os godt ved, at billedet er et falsk aftræk af virkeligheden påvirker det os alligevel. Vi kan ikke benægte, at det æstetiske betyder meget i det moderne samfund. Det handler derfor om at finde den hårfine balance mellem at efterleve disse uopnåelige idealer og være klar over, at det ikke kan lade sig gøre.

Når der nu er nogle ting, der skal efterleves, handler det om at gøre det på den mest effektive måde, så du ikke går rundt og bliver stresset over det. Et godt eksempel hertil er i forhold til kvinders behåring – eller mangel på samme. I stedet for at bruge en masse tid på at fjerne behåring, kan man få foretaget en permanent hårfjerning. Det vil spare dig en masse tid, og du vil være sikker på, at det altid vil være i orden.

Kosttilskud

Du er, hvad du spiser. Igen, det er kliché, men det er der en grund til – fordi det er rigtigt. Det er simpelthen så vigtigt, hvad du putter i munden.

Hvis du lever af fastfood og sukkerholdige drikke, vil du tydeligt kunne mærke det på dit humør og dit overskud. Det kan dog være svært at indtage alle de rigtige ting gennem fødevarer. Derfor er kosttilskud så værdifulde.

Et vigtigt kosttilskud er for eksempel magnesium. Magnesium hjælper på rigtig mange værdifulde funktioner. Blandt andet reducerer magnesium træthed og udmattelse, hvilket må siges, at være en rigtig vigtig parameter i forhold til at have en god tilværelse.

 

2 Kommentarer

 1. Lise Kryger

  Hej,

  Der er så meget du kan gøre for at slippe stress. Og vigtigheden af at håndtere stress i god tid er enorm. Det er nemlig sådan at de fleste der i dagens samfund kæmper med angst har fået angst netop pga. ubehandlet stress – dvs. stressrelateret angst. Heldigvis er der en hel masse, du selv kan gøre for at slippe både stresss og angst.

  Det har jeg lidt om her: <a href="https://slipangsten.dk/stress-og-angst/&quot; Stress og angst – hvad gør du nu?

  De bedste hilsener,
  Lise

  https://slipangsten.dk/stress-og-angst/

  Svar
 2. Per Nissen

  Rigtig fint med udlandsture, magnesium og “få styr på udseendet” – men i bund og grund handler stress vel om det der opstår indefra… Fx hos os (virksomhed: https://bonushallen.dk/) tror vi ret meget på, at trivsel og velvære kommer til udtryk i om man trives i sit job. Vi bruger rigtig mange timer på arbejde, så hvis man i over halvdelen af hele vores liv, går og er sur og tvær fordi man ikke er glad for sit arbejde, vil det påvirke én i alle andre henseender i livets facetter.

  Og den sidste ting – vi skal væk fra perfekthedskulturen – det nytter simpelthen ikke – vores unge mennesker bliver stressede, og tror at det lige pludselig ikke er OK at begå fejl… det er blot vigtigt at huske på, at det er fejlene som udvikler os som mennesker.

  Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *