Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Hårstyling med naturlige produkter

Naturlige Produkter

I dag fylder det meget, hvordan man går klædt og ser ud. Nogle vil mene, at det fylder lidt for meget, men de fleste vil nok være enige i, at det er den verden vi lever i i dag, og sådan at det nu engang forholder sig. Hertil er ens hår og frisure også en del af beklædningen, da den er en del – en meget væsentlig del – af ens udseende. Men har du tænkt over, hvilke produkter du bruger, når du styler dit hår?

Hvad er konsekvensen ved ikke at bruge naturlige produkter?

Størstedelen af markedets hårstylingsprodukter er desværre ikke naturligt fremstillet, men derimod kemiske og de er fyldt med farlige kemikalier, som vores hud og hår ikke kan tåle. Det gælder ikke blot hårprodukter, men alle former for kropspleje, som vi benytter os af i hverdagen, såsom deodoranter, cremer og lotions samt make-up. De fleste af os tænker måske ikke så meget over det, eller lægger det i hvert fald ikke den store betydning, men det er en alvorlig fejltagelse, og det kan få store konsekvenser.

Flere og flere personer døjer med allergi, og særligt kemiske produkter er med til at fremme disse allergiske reaktioner, og det giver personerne med allergi utrolig mange problemer. Først og fremmest kan man få udslet, og på den måde komme til at have en utrolig træls hud og et trælst hår. Det kan også få den konsekvens, at man fremover slet ikke kan tåle forskellige ting, og derfor må afholde sig fra diverse produkter fuldstændigt.

En hår er noget af det, som rigtig mange værdsætter utrolig højt. Det skyldes mange årsager, såsom at håret er noget af det, der kendetegnes og skiller os ud fra andre. Det lyder ikke pænt, men misforstå det nu ikke – mange vil i dag sige ”sikke et flot hår hun har”, eller ”sådan et hår vil jeg også gerne have klippet næste gang”. Så det er kun positivt. Men bruger man kemiske hårprodukter, såsom shampoo’er, balsamer og for drenge og mænd hårvoks med skadelige produkter i, så kan det ødelægge ens hår totalt. Håret mister simpelthen sin styrke, sin glans og kommer til at fremstå helt dødt, og der kan gå lang tid, før det vokser ud, og kommer til at fremstå flot igen. Samtidig kan man skabe betændelse og udslæt i ens hovedbund, hvilket kan være til stor gene.

Brug naturlige hårprodukter – udvalget er stort

Ovenstående er bestemt ikke skrevet, for at give dig dårlig samvittighed, når du styler dit hår. Tværtimod! Formålet med at informere om dette er, at det er utrolig vigtigt, at man bliver gjort opmærksom på disse problemer med hårstyling og produkterne hertil, og derfor anbefales det, at man kun anvender naturlige produkter. De indeholder ikke kemikalier og andre sundhedsskadelige produkter, og de kan derfor ikke fremkalde allergiske reaktioner, udslæt osv. Der findes naturlige produkter indenfor alle slags hårstylingsprodukter, og udvalget er stort, således at du nemt kan søge efter dem både på internettet og ved at gå ned til din frisør eller der, hvor du normalt køber hårstylingsprodukter.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *