Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Hudplejeprodukter, der understøtter hudens naturlige regenerering

Kosmetikindustrien og markedet for hudplejeprodukter har alle dage været en jungle, og de fleste bruger formuer på at finde frem til de helt rigtig produkter, der virker. Mange finder dem slet ikke, og det skyldes uden tvivl, at der er langt mellem ”snapsene”. Alt for mange hudplejeprodukter fungerer efter sløringsprincippet, selv om det for så vidt også kan være en brugbar tilgang. Produkterne er en lappeløsning, der skjuler det, man helst ikke vil vise frem.

Andre produkter arbejder lidt mere aktivt efter peelende og exfolierende principper, der mere eller mindre skånsomt simpelthen fjerner det hudlag, der er problematisk. Det kan i visse tilfælde være ganske effektivt for en periode, men det løser heller ikke eventuelle underliggende problemer.

En sidste mulighed er naturligvis at samarbejde med hudens naturlige mekanismer, og det er netop essensen i hudplejeprodukterne fra phformulaclinic.dk. Produkterne er udviklet af en spansk-ejet familievirksomhed, som nu på fjerde generation drives af farmaceuten Fernando Bouffard Ph.d. Produkterne går under fællesbetegnelsen ”pHformula skin resurfacing”, som er et udtryk for, at de arbejder med at få den naturlige ønskværdige hud frem i lyset på dens egne betingelser.

shutterstock_294788324

Hudplejeprodukter, baseret på forskning og farmaceutisk viden

Alle produkterne fra pHformula er udviklet på ”pHformula Innosearch laboratorie”, der har base i Barcelona. Fælles for dem alle er, at de er baserede på forskning og farmaceutisk viden, kombineret med generationers erfaring på området. Produkterne er ikke til salg i ”håndkøb”, men kun tilgængelige i forbindelse med behandling hos specialuddannede behandlere.

I Danmark skal du gå efter ”pHformula Skin Academy & Clinic”, der er virksomhedens danske repræsentant. De uddannede behandlere vil bruge en del tid på en indledende vurdering af din personlige hud og eventuelle problemer. Det kan for eksempel være akne, uren hud eller ganske enkelt begyndende eller fremskredne alderstegn. Problemerne kan også bestå i kronisk rødmen eller pigmentskjolder. Eller måske føler du bare et behov for et mere sundt udseende eller mere naturlig glød i huden. I alle tilfælde vil de trænede behandlere analysere din situation og planlægge et behandlingsforløb i samarbejde med dig.

Få behandling både på klinikken og derhjemme

Enkeltstående behandlinger er altid en mulighed, og som regel vil en behandling altid resultere i umiddelbare resultater. De bedste resultater opnås dog typisk med behandling over lidt længere tid med et decideret behandlingsforløb. Sideløbende med behandlingerne i klinikken, vil det som regel være formålstjenesteligt, at du selv foretager en delbehandling derhjemme. De erfarne behandlere vil kunne anbefale dig de optimale produkter og vejlede i brugen. I forbindelse med behandlingen har du naturligvis adgang til at købe disse produkter og få dem med hjem.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *