Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Hvilket proteinpulver passer bedst til dig?

proteinpulver

Når man træner, kan det være en god idé at supplere sin kost med proteinpulver. Der findes dog så mange slags efterhånden, at det kan være svært at skulle vælge det bedste proteinpulver, der passer til ens træning og kost. Der er ikke noget farligt eller skadeligt ved at bruge proteinpulver som kosttilskud når man træner, dog skal man være opmærksom på, at kroppen kun kan optage ca. 1,8 gram protein pr. kilo kropsvægt om dagen. Derfor skal man regne lidt på sit indtag af proteiner i ens kost for at sikre sig, at ens nyindkøbte proteinpulver har en effekt og ikke bare er spid af penge. Der er ingen grund til at tage for store mængder kosttilskud, for hvis kroppen ikke kan optage det, så spilder man både sin tid og sine penge. Der er ingen synderlige bivirkninger så længe du bruger det bedste proteinpulver.

Sådan vurderer og vælger du de forskellige typer proteinpulver

Når man skal vælge og vrage mellem de mange forskellige typer af proteinpulver der findes på markedet, så skal man blandt andet kigge på pris, kvalitet, smag samt pris pr. gram protein. Disse faktorer er vigtige, men det væsentligste er dog smagen, da man ikke skal købe og bruge noget man ikke synes smager godt. I forbindelse med træning kan man spørge sig for i sit træningscenter om de uddeler smagsprøver til de forskellige proteinpulver, således at man kan smage før man køber i kilovis. Har man venner, der også træner, kan man med fordel spørge om man må smage deres proteinshakes eller de andre ting man kan bruge proteinpulver til. Er man i tvivl om hvad det bedste proteinpulver er, kan man altid søge hjælp i sit lokale fitnesscenter, eller bruge de mange online websider, der beskriver emnet.

De bedste proteinpulvere kan også bruges til andet end bare shakes

Ønsker man for alvor at få noget ud af sit kosttilskud, kan man indtage sit proteinpulver på andre måder end bare at lave shakes som man drikke før eller efter træning. Der er mange der bruger de bedste proteinpulver i morgenpandekager, proteinboller eller andre morgenmads- og frokostmåltider gennem dagen. Er man veganer kan man også finde et godt mærke af proteinpulver, der kan bruges i forbindelse med træning. Søger man at finde det bedste proteinpulver på markedet, kan man med fordel vælge en testvinder. Testvinderen på markedet er vurderet ud fra alle de tidligere nævnte faktorer foruden at den kan bruges til mange andre ting end blot shakes. Det kan med fordel anbefales at man vælger at købe det proteinpulver, der har flest varianter i deres sortiment, så man kan indtage sit kosttilskud på flere forskellige måder. Der er som tidligere nævnt ingen fatale bivirkninger af at bruge proteinpulver, dog kan man få nogle bivirkninger, hvis man efter længere tids brug pludselig holder op med at bruge kosttilskuddet. De bivirkninger, der er mest normale, er tynd eller dårlig mave samt uren hud i ansigt og på kroppen.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *