Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Hvorfor er økologiske produkter bedre til huden?

naturlige cremer

Et spørgsmål jeg faktisk ofte får er, ”Hvorfor er de økologiske produkter bedre?”. Det er et helt fair spørgsmål, som jeg vil gøre mit bedste for at besvare i denne artikel.

Det er sådan, at økologiske produkter er helt uden sprøjtemidler og andre kemiske stoffer, der vil kunne skade dit helbred. Hvis du hver morgen smører en creme på huden, der er skadende og indeholder giftstoffer som pesticider, vil du til sidst køre din krop træt. I starten kan din krop fint kæmpe imod disse giftstoffer, men i længden kan det skade dig mere end man skulle tro. Jeg ved ligeså vel som alle andre, at det er umuligt at undgå giftstoffer nu om dage. Det er dog ikke så svært, som man skulle tro, at skære ned på giftstofferne.

Tag et kig i dit skab, hvor du har cremer og andet kosmetik. Overvej så om der er nogle af disse produkter, du kunne skifte ud med lidt sundere produkter, og om du overhovedet har brug for alle disse produkter. Jeg lavede testen på mig selv for et par måneder siden, og jeg blev overrasket! Jeg kunne smide hele 3 forskellige cremer ud, fordi at jeg havde andre produkter, der havde samme virkning. Dertil kunne jeg erstatte yderligere 2 med nogle sundere alternativer, der næsten kostede det samme. Derved fik jeg hele 5 usunde produkter ud af mit skab, som jeg ellers havde brug næsten hver dag, i mere end 2 år. Det er lidt tankevækkende…

Prøv at lave testen på dig selv

Prøv at lave testen på dig selv, og så se hvor mange unødvendige produkter du egentligt har stående. Bliver du ligeså overrasket, som jeg gjorde?

Jeg vil meget gerne høre om jeres oplevelse. Så ryd ud i din kosmetik, se om du virkelig har brug for alle de produkter, og fortæl mig om resultatet.

Kunne du lide denne artikel? Så kan du med garanti også lide vores andre artikler. Klik dig rundt på siden her og bliv meget klogere på naturlige produkter.

2 Kommentarer

 1. Pernille Brandt

  Hej
  Jeg bliver en lille smule frustreret over,. at søge på hvor jeg kan købe hudplejeserien Miessence fra Australien online og hvert link jeg trykker på kommer jeg til denne side, men jeg kan ikke se at jeg kan købe den via denne side – er der noget galt med siden ?
  Håber du/I vil sende mig et direkte link til jeres webshop så jeg kan bestille nogle af produkterne fra Miessence
  Mange hilsner
  Pernille Brandt

  Svar
  1. webmaster (Forfatter)

   Der er desværre ingen webshop på denne side, men måske du kan købe dem her: http://www.miessence.com/shop/en/ – eller spørge dem til råds om hvem der forhandler dem.

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *