Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Markedet for økologisk sexlegetøj er voksende – og giver god mening

Økologisk sexlegetøj

At købe økologiske madvarer er kun blevet mere populært de sidste år. Det skyldes, at folk gerne vil undgå at proppe deres krop med forskellige skadelige stoffer. Det er derfor også kun naturligt, at trenden har bredt sig til ting som blandt andet sexlegetøj. Det er nemlig nu muligt at købe økologisk sexlegetøj, så man også kan skåne sit underliv for skadelige stoffer.

Derfor køber folk økologisk

Folk køber primært økologi, fordi de tror på det er sundere for deres krop. Når folk køber økologiske madvare, handler det om, at maden ikke er blevet sprøjtet med skadelige stoffer. Det er lidt samme princip med andre dagligdags ting. Økologisk sexlegetøj indeholder hverken nogen farlige parabener eller ftalater – faktisk indeholder det slet ikke nogen skadelige stoffer.

Man skal især passe på, at ens underliv ikke kommer i kontakt med alt for mange kemikalier, da det er det sted på kroppen, man lettest optager ting. Derfor skal man være ekstra påpasselig med, hvad man bruger dernede. Det er også muligt, at nogle af stofferne i ikke-økologisk sexlegetøj er hormonforstyrrende – og dette er især ikke godt. Det er derfor helt klart bedst at gå efter økologisk sexlegetøj.

Dette økologiske sexlegetøj kan du købe

Økologisk sexlegetøj kan fås i nærmest alle former og farver. Det kan spænde fra fleshlights til dildoer.

Hvis du er en kvinde, kan du for eksempel købe et sæt bækkenbundskugler. Disse bruges primært til at træne ens underliv med, så man kan få mere nydelse under sex. De kan fås i et utal af forskellige former og farver, men vigtigst er, at de alle sammen styrker musklerne i underlivet. Dette fører til, at følsomheden i skeden øges.

Til mændene kan man som sagt købes forskellige former for fleshlights. Fleshlights er perfekte til manden, som har behov for at onanere, men gerne vil have ultimativ nydelse af det. Med et fleshlight vil man ikke længere skulle nøjes med et handjob af en selv. I stedet vil det føles som om, at man rent faktisk har sex – og så kan det vist ikke blive bedre af onanere!

Hvis man leder efter noget økologisk sexlegetøj til et par, kan man til gengæld vælge at købe en strap-on dildo. Denne kan selvfølgelig bruges på begge parter, så det er et godt køb. Strap-ons er til parret, som gerne vil pifte deres sexliv op, samtidig med de udfordrer deres grænser.

Hvad kan du ellers købe af økologiske ting?

Det er dog ikke kun økologisk sexlegetøj, man kan købe. Der er masser af andre ting, man også bør overveje at starte med at bruge.

Kvinderne kan for eksempel med fordel bruge økologiske bind, når de menstruerer. Her gælder samme princip, som ved sexlegetøjet – man skal passe på hvilke stoffer, man lader komme tæt på ens underliv.

Mændene kan til gengæld med fordel investere i økologiske kondomer. Det gavner både manden og kvinden, da ingen af dem så bliver udsat for nogle af de skadelige ting i normale kondomer.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *