Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Skån miljøet: Vælg så naturlig blæk til stempler og printere som muligt

Vi er alle i mere eller mindre grad interesseret i at skåne miljøet. De fleste af os vil også gerne levere en klode der er god for generationerne efter os, og derfor så kan man som enkeltstående individ godt forsøge at gøre alle de lette miljøvenlige tiltag som muligt.
En af de lettere måde at skåne miljøet på, er ved at vælge så naturligt blæk som muligt til sine printere i hjemmet og i virksomhederne, og vælge naturligt blæk i det omfang det er muligt til sine stempler.
Rigtig mange virksomheder, samt en del private bruger stadig stempler i deres hverdag og derfor er det også her muligt at skåne miljøet lidt – ved at bruge blæk til sine stempler der er så miljørigtige som overhovedet muligt.

Stempler er noget af det som mange virksomheder stadig bruger i stor udstrækning, selvom meget af stemplernes arbejde er blevet digitaliseret. Stemplerne er stadig i brug i mange forskellige større og mindre, både offentlige og private virksomheder. Først og fremmest er det blot en vane for nogle virksomheder, at gøre det hele på den lidt gammeldags metode med printede bilag og stemplede papirer og andre synes blot det er den bedste måde at holde styr på alle virksomhedens vigtige papirer.

Derfor er et stempel som kopi, bogført og betalt stemplet også stadig et af de stempler som er vigtigst for mange virksomheder. Stemplet kan købes online hos Nydan stempler, hvor du finder miljørigtige stempler og blæk.

Kopi, bogført og betalt stemplet er stadig populært i rigtig mange virksomheder. Det er især i bogholderiet hvor dette type stempel stadig er populært og bliver brugt i vid udstrækning. Det er en måde hvorpå mange ansatte i bogholderiet og regnskabsafdelingen føler de har bedst styr på bilag, hvad der er betalt og hvad der ikke er. Derudover er det en god måde at vise om det er kopier til en selv, eller det er betalte eller bogførte papirer.

Udover stempler til regnskabsafdelingen er stemplet med firmainformationer, et såkaldt navne- eller firmastempel nok noget af de mest brugte. Det kan både være til virksomheden, der skal sætte deres adresse, telefonnummer, cvrnummer mm. på en masse dokumenter, men også privatpersonen der skal det samme som vælger at indkøbe et sådan stempel. Det kan spare en masse tid i forhold til at skulle gøre det i hånden eller på computeren, og det er med garanti mere læsevenligt end hvis det skulle gøres i hånden.

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *