Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Slank dig med en omgang juice

juice

Går du med tanker om at smide et par overflødige kilo, eller vil du gerne i gang med det helt store vægttab? Uanset hvilken tilgang du har til at slanke dig, er juicekuren en god måde at komme i gang med et vægttab på.

Kuren går ud på at man i et bestemt antal dage, udelukkende indtager juice og ingen fast føde. Ideen er at udrense kroppen og nedsætte kalorieindtaget.

Mange forestiller sig at denne kur medfører sult i løbet af kort tid, men dette er ikke tilfældet. Juicekuren er sammensat på en sådan måde, at du får rigeligt at frugt, grønt og andet godt gennem juicen, så du får det du skal bruge, og dermed ikke vil opleve sult.

Bryg selv eller køb færdig juice

Når du skal i gang med juicekuren, er det vigtigt at du gør op med dig selv, hvordan du vil komme i gang, og hvordan du bedst opnår et positivt forløb. Det billigste valg er at købe en juicer og lave juicen selv. Dette indebærer, at du skal sætte dig ind i opskrifter m.m., og skal indkøbe alle relevante ingredienser. Den noget dyrere løsning er at købe færdiglavet juice. Det positive ved denne løsning er, at du ikke selv har noget besvær ud af kuren, og dermed blot kan hive en juice ud af køleskabet, når den skal drikkes. Du skal her dog være opmærksom på, at det er forudbestemt hvilken sammensætning af juice, du skal have, og derfor ikke kan sortere, hvis der er en du ikke kan lide. Hvis du laver juice selv, skal du også lave varieret juice efter opskrifter, men du kan sortere i indholdet, hvis der er noget du ikke bryder dig om. På juicekuren.dk kan du se hvordan du nemmest kommer i gang, og hvordan du finder relevante opskrifter.

Kickstart et vægttab

Med juicekuren kommer du hurtigt i gang med en kur, og du opnår hurtigt resultater. Metoden er motiverende for dit fremtidige arbejde med at slanke dig fordi der sker noget i processen. Du kan selv bestemme, hvordan kuren skal sammensættes af dage. Du kan starte med blot 3 dage på kuren, for at se om det er noget for dig. Nogen fortsætter på kuren helt op til 30 dage, men det vigtigste er, at det er en god oplevelse, og at du har dig selv med i det. Juicekuren kan du altid vende tilbage til, så du kan sagtens starte på kuren for at kickstarte vægttabet, køre anden kostplan et stykke tid, og senere køre juicekur igen.

Sideeffekter ved juicekur

Der er flere positive sideeffekter ved en juicekur end vægttab i sig selv. Kuren er god til udrensning af kroppen, og med store mængder af frugt og grønt får du mange antioxidanter. Juicekuren leder til god tarmflora, fordøjelsen får ro og du opnår et mere stabilt blodsukker. Derudover styrkes immunforsvaret også.

Det er dog vigtigt at du ikke, uden lægens samtykke, påbegynder kuren, hvis du på nogen måde er helbredsmæssigt svækket eller gravid.

Læs meget mere om kuren her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *