Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Sluk tørsten med en Nalgene drikkedunk

drikkedunk

Går du og mangler en ordentlig drikkedunk? Vi har alle sammen prøvet, at drikkedunken ved et uheld gik op nede i tasken og gjorde alle ens ting helt gennemblødte. Andre gange har man måske bare været så uheldig, at man ikke har haft en ordentlig drikkedunk, og derfor har været tvunget til at købe en ny flaske hver dag.

Men med en Nalgene drikkedunk får du lang tids kvalitet for ingen penge. Det er super lækre drikkedunke, der er produceret i ekstrem holdbare og bæredygtige materialer.

Kun naturlige produkter

Der er ikke mange virksomheder i dag, der sælger naturlige drikkedunke. Og eftersom virksomhederne ikke er forpligtet til at fortælle, hvilke kemikalier de bruger til at fremstille deres produkter, så er der en del, der mener, at man helt og holdent skal undgå kontakt med husholdningsartikler af plast.

Men det er næsten umuligt at undgå plast i løbet af en dag. Hvis du er bekymret for at drikke af en flaske, der efterlader en dårlig plastiksmag, eller en drikkedunk der er produceret i dårligt materiale, så er det en Nalgene drikkedunk, som du skal købe.

Drikkedunkene er naturlige produkter, der ikke afgiver en grim smag til vandet. Samtidigt er de BPA og BPS frie. Det vil sige, at der ikke er syntetiske kemikalier i drikkedunkene, som man ellers typisk kan finde i andre hårde plast produkter. Derudover er de også phthalat frie.

Tag den med dig i tasken

Sluk tørsten og fyld en Nalgene drikkedunk op med lækre drikke, som du nemt kan have med dig på farten. Du behøver slet ikke at bekymre dig om, hvorvidt væsken holder sig inde i drikkedunken eller ej, når du har den i tasken. De kommer nemlig med et praktisk design, der betyder, at låget ikke falder så nemt af.

Nalgene har nemlig forskellige typer af drikkedunke, hvor ”On The Fly” drikkedunken er med en sikring, så flaskens indhold ikke løber ud. De kommer også i forskellige modeller store som små. Og de findes til både voksne og børn. Derudover fås de også i forskellige farver, så det bliver lidt mere spændende.

Men alle Nalgene drikkedunke tåler opvaskemaskinen. Det gør rengøringen af flaskerne super nemme, da man bare kan smide dem med i opvasken.

Forskellige varianter til hele familien

Drikkedunkene har en slagfast overflade. Det vil sige, at de tåler både varme og kolde drikker. Så der er altså ingen grænser for, hvad du kan fylde den op med. Det kan være alt lige fra kaffe til vand. Du kan også prøve at fylde din drikkedunk med saftevand og give den med til børnene.

Nalgene drikkedunke kommer også med forskellige prints, så der er noget sjovt at kigge på for de helt små.

Derudover kan de vælger netop den farve, der passer dem. Der findes ligeså drikkedunke med skruelåg og åbninger med forskellige mål, så du kan vælge, hvor let det skal være at drikke fra dem. De kan også købes med forskellige størrelser, hvis du vil have en med plads til mere væske.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *