Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Vælg naturlig emballage når du sender pakker

pakke

Den søde juletid nærmer sig, og det betyder også et gaveræs uden lige. Mange vælger at købe gaver hjem fra nettet og pakke dem ind selv, men der er også mange, der køber pakken i butikken for at få den pakket fint ind der.

Uanset metoden, er der forskellige måder at emballere dine pakker på. Skal du for eksempel sende pakker til den anden del af landet, kan det være, du burde overveje, om der er noget, du kan gøre for at optimere og naturliggøre din forsendelse.

Bølgepap til forsendelse kan være miljøvenligt

Når man skal sende pakker et længere stykke vej, kan det være smart at tage sig nogle forholdsregler. Der er altid en risiko for at gaven ødelægges undervejs, men med nogle enkle remedier, kan man undgå det langt hen ad vejen.

Mange kender bølgepap fra deres tid i børnehaven, men bølgepap har en langt mere funktionel og praktisk anvendelse, særligt når man skal forsende pakker. Har du købt et fint glas eller en lysestage til din søster, som skal fejre jul med sin svigerfamilie i år, så kan det være, du bør pakke den godt ind i bølgepap. Ønsker du at pakke gaven ind i bølgepap, så klik her.

Bølgepappen har de velkendte riller eller bølger inkorporeret, og de kan modstå tryk. Skal du have fat i emballage, findes der naturligvis et hav af leverandører, men ønsker du at naturalisere dit køb, så bør du købe miljøvenligt bølgepap. Hos Albaemballage.dk kan du finde netop naturligt bølgepap.

Hav ekstra god samvittighed i julen

I juletiden, hvor der hverken er meget overskud eller sans for at spare, kan det være svært at finde tid og rum til at vælge endnu en variabel ind i sin planlægning. Ønsker du at gøre dine pakker mere miljøvenlige, er et step på vejen selvfølgelig at vælge naturligt reproduceret bølgepap og indpakningspapir. Det giver en god samvittighed at vide, at man har hjulpet miljøet i den rigtige retning ved at vælge genbrugspap og emballage til sine pakker.

I tillæg til at indpakningspapir har den brune naturfarve, giver det en ekstra juleagtig følelse, da mange forbinder det naturfarvede papir med gammeldags indpakningspapir, som man brugte dengang mormor var barn.

Genbrugsæsker til forsendelse

Har du ekstra risikabelt indhold, du skal indpakke, enten til forsendelse eller til at lægge under juletræet, så kan du vælge en færdigt udformet emballage løsning som forsendelsesæsker.

Æsker til forsendelse kan nemt lukkes i med et låg, som yderligere kan tapes fast for at sikre, at låget ikke går op med tiden.

Æskerne er utrolig gode at bruge både som privatperson og som firma, da de rummer en del og er utrolig afstivede og derfor ikke kan trykkes sammen.

Æskerne er naturligvis miljørigtigt fremstillede af genbrugsmateriale, og hvem ved – måske bliver de genbrugt af modtageren også?

Uanset hvad man vælger at bruge til sin emballage i julen, skal det nok blive en god jul, men mon ikke Julemanden finder en ekstra stor gave frem, hvis man vælger noget miljøvenligt – God jul!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *