Kontakt@Naturligeprodukter.dk

2 simple måder at spare penge og vælge de rette produkter

penge træ

Som du måske allerede har opdaget, så er de naturlige produkter ofte lidt dyrere end de kemiske produkter. Men der er heldigvis håb forude! Mange produkter er helt unødvendige, og du kan derfor fint undgå dem.

 

Så tip nr. 1: Skær ned på dine produkter.

Jeg oplever ofte, at flere og flere bruger op adskillige cremer, der i bund og grund gør det samme. Så bare fordi at det enkelte produkt måske er billigt, så bliver det dyrt i længden. I stedet anbefaler jeg, at du ser efter nogle kvalitetsprodukter, der er lavet på naturlige ingredienser. Det kan måske være, at de enkeltvis er dyrere, men jeg vil næsten garantere dig, at det kan betale sig i længden. Både i den måde din hud ser ud på, og også på det økonomiske plan.

 

Hold øje med ingredienserne

Det er nemt at betegne en creme som naturlig, sund, hudvenlig eller noget helt fjerde, uden at der egentligt er noget i det. I stedet skal du lige vende produktet om og se på bagsiden. Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen. Lyder det kemisk, så er det nok også kemisk! Er du i tvivl, så slå det hurtigt op på www.ewg.org. Det tager 2 sekunder, og kan spare dig for utrolig meget bøvl i fremtiden. Vi har skrevet en artikel, der forklarer de forskellige mærker. Den kan du se her. (HYPERLINK TIL ”FORKLARING AF MÆRKERNE PÅ KOSMETISKE PRODUKTER”). De forskellige mærker giver dig altid et preg om, hvor godt et produkt du egentligt har med at gøre her. Med sund fornuft og eventuelt lidt rådgivning fra personalet i butikken, kan du nå rigtig langt.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *