Kontakt@Naturligeprodukter.dk

En naturoplevelse i særklasse: De 5 mest unikke safarioplevelser i Afrika

Selvom det normalt kun handler om naturlige produkter her på siden, kan der godt nogle gange være plads til nogle udstikkere. F.eks. denne, om Safari i Afrika. Safari er en fantastisk og uforglemmelig drømmedestination, hvor du ikke kun kan komme til at møde løver, giraffer og elefanter på sletterne, men også den betagende, smukke og unikke natur med eksotiske blomster, ørken, fascinerende vandfald og smukke solnedgange. Der er mange forskellige afrikanske lande, hvor man kan opleve disse storslåede eventyr, og vi kommer her med et bud på 5 af de mest mindeværdige safari i Afrika.

  1. Victoria Falls i Zimbabwe

Fantastiske Victoria Falls er verdens største vandfald med en længde på over en kilometer og en højde på mere end 100 meter. Hvis du er eventyrlysten og vil prøve noget vildt, er der rig mulighed for at prøve river rafting og bungy jump eller en begivenhedsrig helikoptertur, som giver et anderledes, smukt overblik over dette brusende, tågede og regnbuefyldte inferno. Hvis du vil nyde dette naturfænomen fra jorden, kan du også tage på båd- eller vandretur og opleve dovne krokodiller og flodheste eller de smukke fuglearter.

  1. Savannens konge i Tanzania

Løven er det største rovdyr i Afrika, en del af The Big Five: løver, leoparder, bøfler, elefanter og bøfler og et absolut must-see, når du er på safari i Tanzania. En af de mest bedårende træk ved løver er, at de er flokdyr, så når du er på jeep tur på den afrikanske slette, vil du ofte se løverne ligge dovent og samlet i skyggen, måske endda i et træ, hvor de slapper af indtil sen eftermiddag. Nu begynder løverne at være mere aktive og sociale med de andre løver, og først om natten går de på jagt efter dagens bytte.

  1. Rødsandet ørken i Namibia

Du tror det næppe, men selv i den sydligste del af Afrika er der kæmpe områder fyldt med sand, og ikke bare almindeligt sand, men rødt sand. På safaritur i Namibia kan du opleve verdens ældste ørken, Namib-ørkenen, som er et exceptionelt landskab, der skaber stor kontrast til det smukke, blå Atlanterhav, som det ligger ud til. Her kan du opleve verdens højeste sandbanker, oldtids hulemalerier og et spektakulært dyreliv med zebraer, sjakaler og strudse, som du kan opleve til bens, på cykeltur eller måske på en uforglemmelig ballontur.

ørken

  1. Frodig regnskov og gorillaer i Uganda

safaritur til Uganda kan du opleve alverdens fantastiske dyr og naturområder. Her kan du prøve alt fra gorilla tracking i eksotiske regnskove til jeep tur for at se det legendariske og mangfoldige dyreliv på den storslåede savanne med elefanter, flodheste, leoparder og træklatrende løver. I Uganda har du desuden mulighed for at krydse ækvator, se de mest vidunderlige solnedgange og på Nilen kan du prøve river rafting eller hiking i de super flotte bjerglandskaber.

  1. The Great Migration i Kenya

safari i Kenya kan du opleve meget andet end hyggelige stunder i en Karen Blixen lignende hytte. Her udspiller sig nemlig hvert år det meget omtalte drama, The Great Migration, hvor tusindvis af gnuer krydser Mara floden. Dette er en oplevelse uden lige, men Kenya byder også på mange andre spændende og unikke oplevelser. På savannen kan du for eksempel møde The Big Five: Løver, elefanter, bøfler, leoparder og næsehorn i deres naturlige habitat, og det er en oplevelse, du aldrig glemmer.

migration

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *