Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Anmeldelse af Avivir Aloe Vera Creme

avivir-aloe-vera

Anmeldelse af Avivir aloe vera Creme Xtreme 70% – 150 ml.

Hvis du oplever din hud er irriteret, sprækker eller er ru, så kan den nye creme fra Avivir hjælpe dig.

Cremen er udviklet fra deres tidligere cremer, der har et lidt lavere niveau af aloe vera. Denne creme er altså bygget til dig der har brug for ekstra hjælp til din hud. Avivir er kendt for deres solide produkter, der oftest har en fordelagtig pris.

Cremen fungerer ikke kun som ansigts-lotion, men også som body-lotion. Desuden kan den også anvendes som natcreme. Det er en creme der skal bruges lige præcis når du har brug for den og den lindrer hurtigt og gavner også huden til senere.

En solid hudpleje

Den har et naturligt højt niveau (70%) af økologisk Aloe vera. Aloe veraen fungerer som en booster til din hud, da den gavner hudens naturlige forsvar, den forbedrer din fugttilførelse og beskytter dig fra alverdens bakterier. Ud over dette genopbygger den også hudens naturlige forsvar mod irritation og kan gøre din hud endnu bedre end den var før.

Cremen indeholder desuden olier fra Aloe Veraen, som virker nærende for huden. Disse olier gavner også den naturlige strømning af blod.

Ud over dette indeholder cremen E-vitamin. E-vitamen neutraliserer frie radikaler og på den måde beskytter den dig altså mod forskellige angreb fra naturen. De frie radikaler kan også påvirke dit DNA og derfor anbefaler vi den til folk med et lavt niveau af antioxidanter.
E-vitaminen kan være svær at opnå fra andre kilder, og her hjælper cremen altså til at gavne dit behov for E-vitamin.

Cremen er også en ”vand i olie” creme. Dette betyder at den indeholder naturlige olier fra Aloe veraen, som går ind og lægger sig på huden som en barriere. Dette betyder at den naturlige fugtighed fra din hud ikke fordamper og du bibeholder en behagelig hud. Disse olier får også din hud til at ånde naturligt.

Et mindre problem ved cremen er dens størrelse. Den indeholder 150 ml. creme, der – i forhold til andre cremer – ikke er så meget. Dette overkommer cremen dog, med dens kraftige egenskaber.

Til den problematiske hud

Hvis du har særlig tør eller irriteret hud, kan denne creme altså med fordel anvendes til at gavne hudens naturlige forsvar. Den hjælper desuden på sprækket og ru hud, hvor den blødgør ned til den mindste del af området.

Den er derfor optimal til dig der mangler fugtighed og pleje til din hud.
Cremen er 100% økologisk og naturlig og skåner derfor din hud for kemikalier, der ellers er i andre cremer. Cremen er desuden blevet håndteret meget skånsomt under produktionen, for at optimere udbyttet af Aloe veraen.

Cremen findes desuden til særdeles fordelagtige priser på nettet og i butikker.

Vi her fra NaturligeProdukter.dk anbefaler cremen til alle der står og mangler et godt og solidt håndværk til deres hud, og hvis du leder efter endnu flere naturlige produkter til dig og din krop, så klik dig videre ind på vores forskellige opslag.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *