Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Anmeldelse af Dr. Organic Manuka Deo

Dr. Organic

Dr. Organic Manuka Deo roll-on – 50 ml.

Hvis du går og leder efter deodoranter der kan optimere din hud, formindske lugt og samtidig er naturligt god ved huden, er dette deodoranten for dig. Dr. Organic lancerer endnu en ny tilføjelse til deres serie af naturlige produkter og denne er mildest talt et mesterværk.

Deodoranten er af roll-on typen og fungerer derfor dybere i huden end diverse spray-deodoranter. Den fungerer som en anti-bakteriel deodorant der fjerner bakterierne der lugter. Den har desuden et friskt pust af honning fra Manuka-honning.

Deodoranten fungerer hele dagen og danner et lag på huden der sørger for at din hud kan ånde. Den er derfor ideel til dagligt brug.

Fyldt med naturlighed

Selve deodoranten er lavet af certificeret økologisk Manuka-honning, Aloe vera og solsikkeolie. Denne kombination af naturlige produkter, daner tilsammen en deodorant der ikke indeholder kemikalier, og samtidig fungerer som en bakteriedræbende deodorant.
Aloe veraen i deodoranten fungerer som en ekstra hjælp til din hud og kan endda bekæmpe irriteret hud – noget som ofte forekommer i armhulen.

Den indeholder desuden islandsk og irsk Moss der sammen med E-vitamin lukker for frie radikaler, som kan beskadige huden. Islandsk og irsk Moss fungerer også som olie der beskytter huden mod angreb udefra og giver naturligt fugt til f.eks. armhulen, hvor det typisk kan være svært at få luft.

Ud over dette hjælper den også din hud som helhed, altså ikke kun lige der hvor du anvender den. Den naturlige honning trækker ind i huden og åbner op for kanaler i huden der kan være blokerede. Disse kanaler sørger for strømningen af mange gode mineraler, der måske ikke kan nå helt rundt i kroppen.

Vi har desuden oplevet af deodoranten også opbygger hud forskellige steder hvor du anvender den. Derfor er den altså ikke kun bundet til armhulen, men også andre steder hvor du sveder. Her kan der nemlig opstå irritation fra sveden, som deodoranten altså forhindrer.

En god honning

Manuka-honningen, som er kendt for at være ”Naturens mirakel”, giver en deodorant der ikke kun lugter bedre, men også holder længere. Desuden er den 100% økologisk og er blevet verdenskendt for at kunne slå multiresistente bakterier ihjel – noget som mange lægemidler har problemer med.
Honningen stammer fra en plante fra New Zealand der indtil for nylig har været ukendt. Honningen smager desuden fantastisk, selvom vi anbefaler at i ikke slikker på deodoranten.

Den har ikke givet nogle problemer i forhold til irritation i huden og vi bruger den selv endnu. Den har været et perfekt alternativ til andre deodoranter der er kunstigt fremstillet.

Vi anbefaler deodoranten til alle der leder efter et naturligt alternativ til deres tidligere deodorant. Den kan holde længe og giver en sød duft af honning. Den er desuden billig og selve deodoranten kan holde i lang tid, inden den skal udskiftes. Vi vil give den 4.5/5 for dens mange egenskaber. Den mangler dog rådighed i Danmark, da den kun findes på nettet.

Hvis du leder efter endnu flere naturlige produkter til dig og din krop, så klik dig endelig videre ind på vores hjemmeside hvor vi tilbyder information og andre anmeldelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *