Kontakt@Naturligeprodukter.dk

De nemmeste måder at undgå kemi i hverdagen

skov

Før i tiden tænkte jeg stort set ikke over, om de hud og hårprodukter, jeg brugte, var naturlige produkter eller om de var parfumeret og lignende. Det er heller ikke just emner som dette, man støder på når man surfer rundt på diverse gossip sektioner på de forskellige medier, man nu engang benyttede sig af før i tiden. Dette har jeg dog ændret markant på nu. Jeg havde nemlig en oplevelse, der gjorde, at jeg for så vidt muligt kun anvender naturlige produkter i min hverdag.

..jeg fik allergi af kemien

Jeg har altid haft problemer med allergi, men jeg har aldrig rigtig kendt årsagen. Jeg blev dog opmærksom på, at det var når jeg gik meget med hudcreme eller makeup i en periode. Det kunne for eksempel være op til skolefoto eller lignende. Kemien i disse produkter gav mig simpelthen allergi, hvilket har ført til, at jeg altid vælger produkter, der er 100% naturlige. Nu vil jeg give dig lidt tips til, hvordan jeg altid finder de gode og naturlige produkter, uden at skulle lede i flere timer.

Kig efter miljøvenlige produkter

En god måde altid at kunne finde naturlige produkter er at se efter, om de også er miljøvenlige. Det betyder at der ikke er anvendt kemikalier, men i stedet er produceret ved miljøvenlige måder. Her er anvendt naturlige ingredienser, og det gavner ikke blot dig men også miljøet. Og lidt plus på karma-kontoen har vel aldrig skadet nogen

Find dit eget ynglings mærke til produkterne

Som med alt andet så vil man altid finde en favorit, når det kommer til plejende produkter. Finder du et mærke, du er rigtig glad for, at det nemt at holde øje med, hvor du kan finde det. For eksempel er jeg helt vild med Dr. Organic, som produceret alle mulige forskellige typer af naturlige produkter. Specielt deres forskellige shampoos og balsam er jeg rigtig glad for. Først og fremmest så er de til at betale, og for det andet får mit hår det utrolig godt – og det siger man jo aldrig nej til ;-)..

Tænk logisk – virker det kemisk, så er det også oftest det

Tager du et produkt og læser på indholdsdeklarationen, kan du som oftest rigtig hurtigt tyde, om nogle af produkterne lyder kemiske. Lyder de kemiske, så er de også oftest det. En nem måde som jeg altid tjekker det på, er ved at slå op på www.ewg.org. Der kan man tjekke stort set alle ingredienser for at tjekke om de er naturlige eller ej.

Det sidste og nemmeste skridt at spise økologiske

Når man snakker om naturlige produkter, tænker folk oftest på hudpleje og make-up, men noget af det mest naturlige i verden er vores fødevarer. Alt frugt og grøntsager kan du finde usprøjtet og økologisk. Det koster måske lidt ekstra, men det er med garanti også bedre for dig selv. Når vi nu er i at gøre noget godt for kroppen, så kan jeg især også anbefale yoga, og hvis du har børn, børneyoga – det var noget jeg fik øjnene op for nogenlunde samtidig som de naturlige produkter. Det er som om der er en sammenhæng, uden alligevel at være det. 🙂

Skulle du have flere spørgsmål, eller vil du bare gerne vide lidt mere om kemi i hverdagsprodukter? Så klik bare lidt rundt på siden her. Vi har masser af gode artikler, som kan gøre dig klogere. Både anmeldelser af forskellige produkter, artikler om hvad naturlige produkter egentligt er og meget meget mere!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *