Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Effektiv maveballon bekæmper ekstrem overvægt

5:2-kuren virkede ikke, og du havde heller ikke gavn af motionscentret. Den sunde kost gav ingen resultater, og nu er du her. Tom for idéer til at tabe dig. Men en ny effektiv maveballon kan hjælpe dig med at bekæmpe din overvægt. Maveballonen er en ikke-kirurgisk behandling og er ikke permanent. Men der er gode chancer for, at du vil opleve et vægttab.

 

 

Hvordan fungerer maveballonen?

Lad os starte med at slå fast, hvordan maveballonen fungerer. Ballonen føres ned i mavesækken via spiserøret, hvor den efterfølgende pustes op. Her vil ballonen optage plads i mavesækken, hvorfor du ikke kan spise så meget.

 

Du vil få en kostplan med hjem, som du skal følge i 6-12 måneder, indtil ballonen fjernes igen. I det tidsrum skal du lægge din livsstil om, så du ikke er afhængig af ballonen længere, når den fjernes. Derfor er maveballonen ikke en permanent løsning, og den kan ikke skabe resultater, uden at du selv er indstillet på det.

 

For at maveballonen er aktuel for dig, skal du have en BMI på over 27. Er du derfor kun meget let overvægtig, er der ingen grund til, at du skal have monteret en maveballon. Her er andre løsninger et bedre valg f.eks. Personlig træning og kostvejledning. Derfor er ballonen kun for folk, der lider af sværere overvægt.

Er der ingen risiko forbundet med behandlingen?

En anden fordel ved maveballonen er, at behandlingen ikke er forbundet med store risici. Du kan opleve kvalme, diarré og opkast som komplikationer i dagene efter montering og fjernelse. Det skyldes blandt andet, at mavesækken skal vænne sig til den store ændring.

 

I værste tilfælde kan ballonen sprænge. Det er dog ufarligt, og du vil hurtigt opdage det, da din urin vil blive farvet. Saltvandsopløsningen som ballonen fyldes med indeholder farvestoffer, der danner farvning af urinen.

 

Der følger kostplan og instruktion til motion med

For at maveballonen kan blive en succes, kræver det, at du er villig til at spise sundt og at dyrke motion. For at give dig det bedste udgangspunkt for dette, følger der en kostplan med, som du skal følge. Dertil vil du blive instrueret i motion og diæt for at give dig de bedste muligheder for succes.

 

Med andre ord skal du være klar til at give motion og sund mad en chance. Ballonen hjælper dig med at skabe en mæthedsfornemmelse, men når den fjernes, står du på egne ben.

Hos bl.a. Fedmeballon.dk får du både ballon og diæt med i samme pris, så du for et forløb med gode resultater.

 

En behandling uden ubehag

Behandlingen finder sted i tre etaper. En forundersøgelse, selve behandlingen og fjernelse af ballonen. Intet af dette er ubehageligt.

 

Når selve behandlingen finder sted, er du lokalbedøvet, og det kan være nødvendigt at puste luft ned i maven. Dette kan føles underligt og give en lyst til at bøvse. Ellers er bivirkningerne de mest ubehagelige, hvis du rammes af disse. Til at afhjælpe mod disse følger der medicin med, som er mod opkast og kvalme.

 

Både montering og fjernelse af maveballonen foregår ved hjælp af lokalbedøvelse.

 

Tøm lommerne og bliv glad

En maveballon koster mellem 19.000-23.000. Med i den pris får du forundersøgelse, behandling, fjernelse af ballonen, kostplan og instruktion. Det er en dyr pris at betale for et vægttab, men hvis intet andet har båret frugt, er det nok værd for dig at betale for.

 

En maveballon kan være startskuddet til en radikal livsstilsændring, hvor du bliver gladere, får mere overskud og et liv, der giver mere værdi for dig. Lad ballonen hjælpe dig på vej mod nye tider.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *