Kontakt@Naturligeprodukter.dk

En robotstøvsuger er bedre for miljøet (og sjælen)

robotstøvsuget stue

Alle har prøvet det. Nogle elsker det. Andre hader det. Nogle vil aldrig i deres liv prøve det igen. Nogle gør det hver dag, nogle gør det aldrig. Støvsugning, snakker vi om her. Selvfølgelig. Robotstøvsugning er det nye. Eller ikke helt nye. De små robotstøvsugere har været på markedet i omkring 10 år.

Men de har først fået deres store gennembrud de sidste par år. Det er der flere gode grunde til. For det første var de første modeller rigtig rigtig dårlige – de kom på markedet alt for tidligt. Men sådan er det når virksomheder gerne vil tjene penge, så skal der bare hakkes nogle produkter over disken. Helst i går, og i hvertfald inden konkurrenterne gør det.

Det betød så at man sendte robotstøvsugerne på markedet, end del tid før de egentlig var klar, og dermed fik en masse menneske nogle rigtig dårlige oplevelser med de små robotter. Meen, som nævnt ovenfor er sagen i dag noget andet. Støvsugeren i robot-form er super god. Og ikke nok med at den er super god, så bruger den også meget meget mindre strøm end en almindelig støvsuger. Faktisk op til 5 gange mindre strøm. 5 gange!

Derudover sparer den selvfølgelig også en for en masse masse tid, og der er tallet 5 ikke nok at gange med. Bruger du bare en time om ugen (hvilket er langt under gennemsnittet) på at støvsuge, vil du ved at erhverve dig en (okay) robotstøvsuger kunne skære dette ned til en time om måneden. Easy-peasy. Regner man dette på årsbasis er vi oppe på en besparelse der heder 42 timer. 42 timer du kan bruge på andre ting og aktiviteter, ting og aktiviteter, som gør dig og din sjæl glad.

Og husk. Bruger du mere end en time på at støvsuge om ugen, er besparelsen, i tid, blot endnu højere. Den kan for en gennemsnitligt familie, med en gennemsnitligt størrelse hjem hurtigt komme rigtig rigtig tæt på de 100 timer om året.

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *