Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Er du ked af dit hårtab? Så bør du overveje at få lavet en hårtransplantation

Mand står udenfor med stort skæg

Ens hår er meget vigtigt for ens selvopfattelse. Et sundt og tykt hår er noget, som mange stræber efter at have, fordi håret er en ting, som folk ofte lægger mærke til, når de møder en. Det er en ting, som man altid tænker bliver der hele livet, og hvis man ser folk, der mangler deres hår af den ene eller anden grund, tænker man altid, at det ikke kommer til at ske for en selv. Desværre kan det dog sagtens ske for alle, at de mister håret, og for mange sker det endda i en ung alder.

Har du prøvet alt, men er der ikke noget, der virker?

Det er aldrig sjovt at opdage, at ens hår er ved at blive tyndt, eller at man er ved at få skaldede pletter. Det kan ødelægge selvtilliden hos mange personer, fordi de ubevidst har lagt meget af deres selvopfattelse i deres hår. Er du en af disse personer, der har mistet meget af håret, og har du mistet meget selvtillid på grund af det? Hvis du før har prøvet forskellige hårkure, mediciner og adskillige mirakelmidler, der lovede dig at give dig dit hår tilbage, men hvor du opdagede, at de slet ikke virkede, så kan man godt gå hen og blive rigtig frustreret.

Få genskabt din naturlige hårpragt               

Hvis du er træt af at gå og være pinligt berørt over dit hårtab, så findes der heldigvis et middel, der kan give dig din selvtillid tilbage. Du kan nemlig få genskabt din hårpragt gennem hårtransplantationer! Med hårtransplantationer kan du få et sundt og naturligt hår, som endda vil blive ved med at vokse hele livet, fuldstændig ligesom hvis det var dit rigtige hår!

Inden du får lavet indgrebet

Inden du skal have lavet indgrebet, snakker du med en læge, så I kan snakke om, hvor du gerne vil have din nye hårlinje til at starte, og efter I har snakket, bliver du ført ind i operationsrummet. Du bliver lokalbedøvet i hovedbunden, inden indgrebet går i gang. Under behandlingen får du også noget beroligende, så du døser hen. Dette betyder også, at selvom hårtransplantationer normalt tager omkring 6-8 timer, vil tiden slet ikke føles så lang for dig.

Dette kommer til at ske under indgrebet

Den første halvdel af indgrebet arbejder lægerne med at tage hårsække fra nakken eller fra siderne på hovedet. Den anden halvdel af indgrebet går med, at lægerne sætter håret ned i de steder på hovedbunden, hvor du mangler hår. Midt i indgrebet vil der være en frokostpause, så du kan få lidt forfriskninger. Til sidst vil din hovedbund blive renset, så du undgår eventuelle infektioner.

Har du fået mod på at prøve?

Har du fået mod på at prøve en hårtransplantation? Prøv at tænke på alle de fordele, den vil give dig! Der findes masser af steder, du kan få det lavet, så prøv at begynde at søge, så du kan få din hårpragt tilbage!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *