Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Få bugt med dine negative tanker – prøv TankeFeltTerapi

Ergonomisk kontor øvelse

Lider du af dårligt selvværd? Neglebidning? Sover du dårligt om natten grundet stress? Er du afhængig af sukker eller cigaretter? Det kan være hårdt at døje med dårlige vaner eller negative tankemønstre, og for mange mennesker kan det være medvirkende til at ødelægge tætte forhold og relationer, samt gøre det svært at møde nye mennesker. Det kan være, du har svært ved at åbne dig op, udstråler negativ energi eller lukker dig inde, fordi du er flov over en dårlig vane.

Få kontrol over dine tanker

TankeFeltTerapi, også kaldt TFT, hjælper dig med at få bugt med dine dårlige vaner, afhængigheder og negative tanker. De er mange, der døjer med disse ting dagligt, og ofte er sund fornuft ikke nok til at bryde med disse mønstre.

TankeFeltTerapi er en helt naturlig behandlingsform, som stammer fra USA, der, gennem viden om akupunktur kombineret med viden om nervesystemet, arbejder med at finde forbindelsen mellem krop og sind via en metode kaldet ”The Tapping Solution”. TFT udspringer af det faktum, at vores krop er en ældgammel mekanisme, som lagrer både positive og negative oplevelser og følelser – noget som kineserne har praktiseret i mange år.

Mange mennesker oplever netop, at et psykologbesøg ikke altid er nok til at afhjælpe det fysiske aspekt af et problem. Således kan mennesket altså være nok så bevidst om årsagen til f.eks. jalousi, men ikke være i stand til at bekæmpe det i praksis, dersom følelserne stadig sidder i kroppen. Psykologbesøg kan være en kostelig affære, da psykiske problemer ofte dukker op igen, og medicin er ikke blot dyrt, men vanedannende, og afhjælper ikke det reelle problem.

Sådan virker det

Fordelen ved TFT er, at det er en naturlig og varig behandlingsform, som giver resultater blot efter 10 minutter. Derved afhjælper det både store og små problemer.

The Tapping Solution går i bund og grund ud på, at patienten tapper på sine akupunkturmeridianer, mens han eller hun tænker på den følelse, der ønskes at få afløb for, og behandlingen er altså derfor en form for selvhjælp. Denne metode stimulerer akupunkturmeridianerne i højre og venstre side af hjernen og giver dermed afløb for en fysisk fornemmelse ved at sætte den i forbindelse med en psykisk tilstand, hvilket er dét, der gør TFT så unikt.

Der tages nemlig højde for, at problemer ikke blot er en psykisk tilstand, men en kombination af noget kropsligt og mentalt. Metoden anvender nogle af de samme elementer som akupunktur, men modsat hvad man måske skulle tro, så har behandlingen intet med nåle at gøre; den er derfor hverken skræmmende eller ubehagelig.

Kom i gang i dag – tænk positivt i morgen

Hos AkupunkturHuset finder du nogle af landets mest erfarne akupunktører og TFT-behandlere, som har specialiseret sig i netop denne behandlingsform. De mange års erfaring i TFT har gjort dem til nogle af de dygtigste i teknikken, og du er derfor i gode hænder, hvis du skulle beslutte dig for at vælge netop dem.

TFT er en anderledes form for behandling end det klassiske psykologbesøg, som allerede har hjulpet mange mennesker med at få bugt med deres dårlige vaner eller negative tanker. Metoden sætter patienten i kontakt med sig selv og behandler mennesker som selvstændigt tænkende. Dette gør det til en behagelig og afslappet behandlingsform, som ikke sætter patienten i en bestemt bås.

Har du prøvet alt det klassiske, såsom psykologhjælp eller medicin, for at få bugt med dine negative tanker, men mærker du stadig knuden i maven, når du står over for det, der skræmmer dig? Så er det måske på tide at prøve noget nyt. Lad dig rive med, og mærk lettelsen af et fornyet sind. Prøv TankeFeltTerapi og lad knuden i maven forsvinde.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *