Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Få den D-vitamin, du har brug for

Mangler du D-vitamin? Det er ikke unormalt, at danskere lider af D-vitamin-mangel. Tværtimod. Det er hyggeligt at sidde indenfor med en god film eller spille computer fremfor at være udenfor i kulden. Også på de dage solen rent faktisk skinner. D-vitamin-mangel kan komme af for lidt D-vitamin i ens kost, men også af for lidt sollys.

 

Er du en af dem, der selvom det er godt vejr, foretrækker at være indenfor? Hvis det er tilfældet, er du højst sandsynlig ikke den eneste. Du kan i dag sørge for både mad og god underholdning uden at skulle gå nogen steder. Dette kan være tiltrængt efter en lang dag eller uge med arbejde.

Få mere (sol)lys ind i din hverdag 

Selvom ugen har været hektisk, giver det dig ikke nødvendigvis mere energi eller bedre velvære ved at være indenfor og slappe af. Forskning viser nemlig, at sollys ikke blot er vigtigt på grund af D-vitamin, men også for ens velvære. Sollys kan for eksempel give dig mere overskud og bedre immunforsvar. Lider du ofte af depression, er det også vigtigt for dig at være udenfor, da sollys har stor indflydelse på dit humør. Det behøver heller ikke at kræve ekstra energi at gå udenfor, som det måske kan virke for nogle. Med mange lejligheder følger en gårdhave, hvor du kan drikke din morgenkaffe, eller hvis du er så heldig at have en have, er dette en oplagt mulighed for at få dækket dit behov for sollys.

Udlev din egen Søren Ryge-drøm

 

Måske er du ikke født med grønne fingre, eller måske har du altid ønsket en have som Søren Ryge. Uanset, hvem du er, tænk din have som en del af dit hus. En del af din indretning. Skab en have, du får lyst til at tilbringe timer i. Find lækre og komfortable møbler, der får dig til at ville tilbringe flere timer i haven. Hos furniturebox.dk finder du alle de møbler, som du kunne tænke dig! Tilbring tid i haven, og du vil automatisk få det sollys, du har brug for.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *