Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Husk også at pleje dig selv!

Hører du til den gruppe af mennesker, der gør alt, for at andre og hovedsageligt familien har det godt og er veltilpasse? Er du lige så god til at huske dig selv? Tit og ofte kender vi andres behov bedre, end vi kender vores egne. Det behøver ikke kun være de store behov i livet, indimellem er det godt at fokusere på de små ting i hverdagen, der gør, at vi fungerer bedre og har mere overskud til netop at sørge for familien.

Vi finder alle vores energi forskellige steder – mange tyer til motion og fysiske aktiviteter i fritiden, andre elsker at finde strikketøjet frem, og nogen læser avisen forlæns og baglæns hver søndag morgen. I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til de ting, der i virkeligheden skal få dig til at slappe af. Det indebærer alt fra en frisk løbetur til en massage eller ansigtsbehandling i ny og næ.

Pas på din krop

Hvis ikke du passer på din krop, vil du på tidspunkt mærke følgerne både fysisk, psykisk og måske endda økonomisk. Det kræver ikke nødvendigvis et stort arbejde at pleje kroppen, faktisk kan du med få årlige rutiner holde de værste skavanker væk. Overholder du eksempelvis det årlige eller halvårlige tandlægetjek, så slipper du højst sandsynligt for en stor unødvendig tandlægeregning i det lange løb. Sørger du for at besøge tandlægen regelmæssigt, kan du komme ubehagelige mundsygdomme og betændelsestilstande i forkøbet.

Er du en af dem, der glemmer det, har for travlt eller måske ligefrem har tandlægeskræk? Gør dig selv en tjeneste og book et eller flere tjek hvert år på samme tid, så det er en naturlig del af din kalender. Er aftalen skrevet i kalenderen et år frem, kan det svært at finde gode undskyldninger for at aflyse. Er du bosat i København? Find Tandlæge på Østerbro her og plej dit tandsæt, tiden er givet godt ud!

Prioritér dine daglige rutiner

I den travle hverdag handler det om at finde ro og energi i de daglige rutiner, selvom de kan virke trivielle og måske lidt kedelige. Noget så simpelt som rutinerne om morgenen hvor du lige har et øjeblik for dig selv, inden resten af familien vågner, eller når de er taget afsted, kan du måske finde noget ro. Er du typen, der sætter pris på god kvalitet, når det eksempelvis kommer til plejende produkter til hud og hår, så vil du måske også finde god værdi i ShavingFamilys koncept til både mænd og kvinder. Den gennemtænkte aluminiumsskraber er til dig, der er træt af at købe dyre barberblade. Få dine barberblade sendt kontinuerligt efter behov i et smart etui. Den danske forhandler af barberblade og skabere skaber produkter af højeste kvalitet i et lækkert skandinavisk design, så du kan nyde tiden på badeværelset selv en kedelig mandag morgen. Læs mere på www.shavingfamily.com.

 

 

 

 

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *