Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Hvad er naturlige produkter?

naturlig creme

Du har sikkert hørt om det mange gange i både TV og aviser. Naturlige produkter.

Men hvad er de egentlig? Det ser jeg nærmere på her.

Ingen syntetiske kemikalier

Kendetegnet ved naturlige produkter er, at de er naturlige. Det skal forstås i den forstand at de enten er økologiske eller ikke indeholder syntetiske kemikalier. Mange gange i vores hverdage bruger vi forskellige produkter, uden at vide hvad der er i dem. Igennem dem bliver vi udsat for mange syntetiske kemikalier, som vores krop ikke er vant til at få. Disse kemikalier kan derfor beskadige kroppen og specielt vores immunforsvar, som ikke kender til disse nye stoffer

De naturlige produkter mangler som sagt dette indhold af syntetiske kemikalier, som faktisk er ved at blive et problem for mange danskere. Vi udsætter os for alt for mange syntetiske kemikalier, som ødelægger den naturlige balance i kroppen. Desuden kan man også vide med sikkerhed at de naturlige produkter bliver lavet under gode forhold, da dette er endnu et krav til et naturligt produkt.

De naturlige produkter er oven i købet sunde for huden og absorberes ofte nemmere end andre produkter. Det er fordi huden kender til de ingredienser de indeholder og på den måde har nemmere ved at tage imod dem.

De naturlige produkter fylder også mere og mere af samfundet og er vigtige at fokusere på. De kan hjælpe med at stoppe b.la. allergi, som oftest bliver skabt af syntetiske kemikalier. Desuden er der opstået en helt kultur omkring helse og det at være naturlig. Her skal du vide hvad det så vil sige at være naturlig, og det er her de naturlige produkter spiller en stor rolle.

En levestil

Hvis man vil begynde at bruge naturlige produkter er det vigtigt at vide at de findes i en bred vifte af forskellige produkter. For naturlige produkter er ikke kun hudpleje. Det er også make-up, fødevarer og hårpleje.
De naturlige produkter optræder altså derfor som mange forskellige produkter og man skal være sikker på hvad der er naturlige produkter og syntetiske produkter. Her kan mange forskellige mærkater hjælpe dig. Et godt eksempel er Svanemærket, som sikrer at produktet ikke er miljøskadeligt.

De naturlige produkter er desuden oftest miljøvenlige, da de jo er skabt af naturen. Produkterne gavner altså også jorden og kan hjælpe på det store problem omkring klima.

De naturlige produkter er desuden oftest af god kvalitet pga. deres yderst skånsomme produktion.

Selvom vi her har opremset hvad naturlige produkter er, er der ikke nogen endelig definition på præcist hvad der er naturligt.
Nogen mener at alle stoffer skal være fundet i naturen, mens andre mener at det bare skal være fundet i naturen. Derfor kan det være svært at vide om et produkt faktisk er naturligt, eller bare markeret sådan.
Derfor anbefaler vi at du nærlæser ingredienslisten på et produkt og kigger på de forskellige mærkater.

Hvis du har yderligere interesse inden for naturlige produkter, vil vi foreslå at du klikker videre rundt på vores hjemmeside NaturligeProdukter.dk. Her kan du finde inspiration til en naturlig levevis, information omkring de naturlige produkter, samt anmeldelser af forskellige produkter.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *