Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Hvorfor marokkanske fliser er det nye sort

Marokkanske fliser

Hvem vil have en køkkenvæg dækket af kedelige, blege, hvide fliser ”made in China”, når du kan få flotte, farverige fliser lavet på traditionel vis i Marokko?
Marokk.dk er en dansk virksomhed, der værner om det æstetiske og det ægte. Nemlig de marokkanske fliser. Og de små, festlige firkanter er kommet for at blive – ikke kun på grund af den fænomenale, luksuriøse kvalitet, men også fordi det er prikken over i’et i ethvert hjem. Mangler du nogle gode råd om fliser kan du læse med her.

Marokkanske fliser kan fuldende køkkenet

På tværs af smag og behag kan de marokkanske fliser fra Marokk fuldende looket i dit køkken eller badeværelse. Om du er til det rå, minimalistiske look eller det boheme-prægede spraglede look, er der en flise til dig. For at give et eksempel har den verdenskendte danske sanger, Lukas Graham, brugt fliserne i sit nye badeværelse, ligesom stjerne-arkitekten Bjarne Ingels har ladet de marokkanske fliser pryde sin husbåd. Graham og Ingels er to meget forskellige profiler, så hvis de ikke er beviset på at alle kan forelske sig i fliserne, hvem er så?

Vi danskere elsker forandring. Vi flytter rundt, bygger om, tænker nyt og vi helmer ikke før vi nærmest ikke har flere penge at bruge af. Der er brug for en måde at skabe et rum på ny uden at skulle udskifte alle elementer. Her er de marokkanske fliser smarte, fordi de kan give et rum et komplet nyt udtryk i sig selv, uden at man behøver udskifte alt andet. Fliserne er så unikke og iøjnefaldende, at de giver ethvert rum en helt ny stemning og aura. Derfor er der mange der tyr til Marokk.dk, hvis de ønsker at puste lidt liv i et kedeligt køkken eller hvis man bare trænger til at friske sit badeværelse op.

Desuden ved man fra farvepsykologien, at mørke farver giver ro, og lyse farver signalerer aktivitet. Det er altså noget, man kan inspireres af, når man vælger fliser til de forskellige rum.

En sublim kvalitet foruden det unikke look

Ud over at elske skønheden ved de marokkanske fliser, elsker vi også kvaliteten. De helt rene farver, der sidder dybt i flisen og giver en overflade, der tåler alt slid, lige fra mad-pletter til skrappe rengøringsmidler. Man siger om marokkanske fliser, at de bliver smukkere med årene på grund af den slidstærke overflade. Det er ikke mange ting, man kan sige det om. I hvert fald ikke ”made in China”-tapetet, som kun kan blive udskiftet med fliser fra Marokk for langsomt!

Store marokkanske fliser

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *