Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Massage hjælper på fysiske og psykiske problemer

Mange mennesker forbinder nok massage med velvære og at forkæle sig selv. Hvis kvinder skal hygge sig og forkæle sig selv, så kan de booke tid til en lækker massage. Massage er dog meget mere end bare velvære. Massage bruges i mange forskellige sammenhænge og kan hjælpe på både psykiske og fysiske problemer. Den psykiske del handler ofte om at slappe af og på den måde finde indre ro. I forhold til de fysiske problemer, findes der mange forskellige typer af massage, som kan hjælpe på mange forskellige fysiske problemer. Du kan læse meget mere om de mange forskellige former for massage på  https://www.angelicamassage.dk.

 

Sportsmassage

 

Professionelle atleter anvender ofte massage til at afhjælpe de skader, de får i forbindelse med udøvelsen af deres sportsgren. Det kan være alle mulige forskellige sportsgrene. Det er dog ikke kun professionelle sportsudøvere, der kan få glæde af denne form for massage. Hvis man træner meget, og måske ikke giver kroppen tid til at restituere ordentlige, kan man afhjælpe smerter i kroppen med massage. Denne massage kan dog også være god for mennesker, der arbejder mange timer på et kontor. Den måde man sidder på, kan give mange spændinger i nakke og ryg. Her kan en massør virkelig gå ind og løsne op, så disse smerter forsvinder.

Ømme muskler og spændinger i kroppen er nogle af de helt almindelige skader, der afhjælpes med denne form for massage. Massøren går ind og prøver at løsne op for spændingerne i kroppen og prøver at få musklerne til at slappe af. Hvis man i længere tid oplever smerte som et resultat er hård træning og ikke gør noget ved det, kan man ende med at få kroniske lidelser. Det er derfor vigtigt at få gjort noget ved ømheden og spændingerne.

 

Graviditetsmassage

 

Når man er gravid, kan man ofte være meget utilpas i sin egen krop. De mange ekstra kilo gør, at man pludselig ikke har den krop, man plejer at have. Barnet presser steder, som man ikke plejer at blive presset. Det kan resultere i mange forskellige ubehageligheder. Her kan man overveje at prøve graviditetsmassage. Man kan opleve smerter mange forskellige steder i forbindelse med en graviditet. Graviditetsmassage kan derfor skræddersys til den individuelles behov for at få smerter væk.

Måske trænger man til lidt ekstra omsorg. Dette er endnu en god grund til at prøve massage til gravide. Du kan få afhjulpet smerter i lænd, skuldre, ryg eller hvor der nu måtte være smerter. Du vil som regel få løsnet op i hele kroppen, mens der stadig holdes fokus på de steder, hvor du har mest ondt. Du ligger på en briks, der er lavet til gravide, så du på den måde er mest mulig komfortabel. Herefter vil massøren massere dig alle de steder, hvor du måtte ønske det. Det er velvære for både krop og sjæl.

 

Fysiurgisk massage

 

Denne særlige form for massage tager udgangspunkt i din anatomi. Det betyder at massøren vil gå ind og arbejde dybdegående med din krop, hvor der arbejdes med den dybe muskulatur og væv. Det er vigtigt at denne form for massage kun udøves af massører, som har særlig viden på dette område. De skal vide noget om vores menneskelige anatomi. De skal vide hvor musklerne udspringer, deres funktion samt hvor de er hæftet på kroppen. På den måde kan de gå ind og arbejde dybdegående med musklerne og vævet.

Denne form for massage kan være nyttig for stort set alle mennesker, da den kan løsne for mange forskellige problemer og spændinger i kroppen. Massagen kan blandt andet være med til at afhjælpe hovedpine og behandlingen kan være med til at afhjælpe stress. Massagen vil også gå ind og få kroppen til at udskille affaldsstoffer samtidig med at muskelsmerter lindres. Både muskler og led vil være mere smidige efter denne form for massage. Mange mennesker benytter også massagen som en slags terapi, hvis man har brug for lidt kærlig berøring af kroppen. Det virker dermed både på krop og sjæl.

 

Acces bars afstresser hele din krop

 

Hvis du gerne vil gøre noget lidt ekstra for din krop, så du går det godt både i krop og i sjæl, kunne du med fordel overveje den såkaldte Access bars behandling. Denne behandling er for dig, der gerne vil rydde op i dårlige vaner, dig der gerne vil have glæde i livet, dig der ønsker en bedre søvn, dig der er stressede og dig der lider af ADHD. Behandleren vil holde forskellige punkter på dit hoved, mens du ligger helt stille og slapper af på briksen. Behandlingen minder om zoneterapi, men relaterer sig til forskellige temaer i dit liv. Det er altså en fysisk behandling til de psykiske aspekter af dit liv. Man kan arbejde med temaer såsom krop, penge, håb og drømme, kreativitet, magt, glæde, sorg og meget mere.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *