Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Sådan slutter du fred med dig selv og skaber indre ro og livsglæde

Har du problemer med at du altid tænker på alle andre end dig selv først? Er det hårdt og opslidende at være sammen med andre i sociale sammenhænge? Oplever du at tanker og følelser tit løber af sted med dig og føler du dig opgivende? Hvis du kan nikke genkende til en eller flere af ovenstående problemstillinger, så bare rolig – Du er ikke alene. Og bare rolig, der er en løsning på ovenstående udfordringer og flere lignende. Eksempelvis ensomhed når man er sammen med andre mennesker og selvkritik for at nævne et par.

 

Utroligt mange mennesker i den moderne verden og det travle samfund vi lever i, oplever et stort pres ude fra. Dette ydre pres resultere i at mange har ekstremt høje forventninger til sig selv og aldrig stiller sig tilfreds med deres præstationer. Der er tale om selvkritik på et meget højt plan, der udspiller sig i en forlængelse af hvad man føler der forventes af en. Dette forventningspres er dog i høj grad selvskabt og kommer inde fra. Det fører til selvkritik. Denne selvkritik har samme påvirkning på hjernen, som hvis der var en der stod og verbalt overfusede dig i virkeligheden.

 

Behandl dig selv ordentligt og find ro

Løsningen på det hele starter med dig selv. Du skal lære at holde af dig selv og behandle dig selv ordentligt. Lær at venlig og forstående over for dig selv, i stedte for at skælde ud og banke dig selv i hovedet. Mange mennesker acceptere slet ikke sig selv, men er hele tiden negativ i sine tanker om sig selv. Det er usundt og påvirker dit selv syn. Hvis du ikke kan lide dig selv, så er det også svært for andre at kunne det. Du skal derfor slutte fred med dig selv og begynde at tale acceptere at du ikke er fuldkommen og at man ikke er en superhelt. Du kan blandt andet læse mere om, hvordan du får hjælp til at behandle dig selv, på en god og konstruktiv måde her.

 

pexels-photo-59497

Få hjælp ude fra til at skabe livsglæde

Hvis du synes det virker uoiverskueligt at skulle komme videre fra hvor du er nu og du føler at problemerne og tankerne har vokset dig over hovedet er det en rigtig god i de at hente hjælp ude fra. Flere udbyder kurser i hvordan man kan udvikle sig selv. Hos Lise Lotte Trujillo du få hjælp og løsninger til at finde indre ro og hun udbyder diverse kurser. Det kan for rigtig mange være en god måde at får livsglæden tilbage på. Det vigtigste er at man tager handling og begynder at give slip på tanken om at man skal være perfekt. Der skal være plads til ikke at være fuldkommen.

 

 

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *