Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Strik dit eget sunde økologiske tøj

Lær at strikke online og forkæl dig selv. Det er generelt sundt for dit velvære at hive strikkepindende frem og du kan være ekstra god ved dig selv, hvis du investerer i det rette garn.

 

Der er flere forskellige sider som tilbyder økologisk garn af høj kvalitet så man kan strikke bæredygtigt tøj. Dermed kan du strikke sundt tøj, hvis du vælger at fylde garn kassen op med for eksempel økologisk bomuld, merinould eller måske alpaca garn.

 

Økologisk garn er bare bedre

Det siger nærmest sig selv at bæredygtigt garn er bedre end det almindelige. Men udover at tage hånd om miljøet, så er kvaliteten også i top. Du vil ofte opleve at garnet holder bedre i længden og det er mere blødt. Det er blandt andet takket været det ikke bliver håndteret med hårde kemikalier.

 

Garn med Oeko-Tex certifikat

En anden fordel ved at strikke økologisk tøj, er at man er sikker på at produktionen er sket under de mest optimale forhold. Når du skal købe garn ind til dit kommende strikkekursus kan du på passende vis lede efter Oeke-Tex certifikatet. Hvis garnnøglerne bærer dette mærke, så er du sikker på at du er med til at reducere udslippet af giftstoffer i vores verden.

 

Pas på de små sjæle med bæredygtigt strik

 

Hvis du går derhjemme og venter på et lille nyt familiemedlem, så kan du passende bruge tiden på strikke. Selvfølgelig skal det være nuttet strik til den nye prins eller prinsesse, men de små sjæle vil ikke skråle over at det ser forkert ud, hvis du ikke lige har fået fat i alle tips og tricks fra det seneste strikkekursus.

 

Men de vil sikkert sætte pris på at det er strik af høj kvalitet. Ved at lægge vægt på bæredygtighed kan du sørge for at undgå at de små børn udvikler slemme allergier. Der findes endda decideret økologisk baby bomuld. Udover babytøj, så er der også mange som benytter inspiration fra et strikkekursus for begyndere, til at strikke et fint babytæppe.

 

Du kan strikke meget mere end babytøj med økologisk bomuld

 

Udover babytøj, så er der også mange som søger efter økologisk garn til karklude. Det er et godt alternativ til de som skal i gang med et strikkekursus for begyndere, da det også er simpelt strik. Generelt kan du strikke alt hvad du drømmer om med for eksempel økologisk alpaca garn samt økologisk merino uld garn. Prøv f.eks. dette strikkekursus, hvis du mangler inspiration til at komme i gang.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *