Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Tag børnene med ud og se gymnastik

gymnastik

Har du børn, som går til gymnastik? Snyd dem ikke for oplevelsen af, at tage ud og se en opvisning med DGI verdensholdet. Enhver, der elsker gymnastiksporten, vil blive ellevild over at overvære verdensholdet, når de springer og danser.

På holdet er 28 af Danmarks dygtigste mandlige og kvindelige gymnaster, og de rejser verden rundt og opviser rytmegymnastik og springgymnastik. Hvis dit barn ikke allerede er interesseret i gymnastik, bliver de det næsten med sikkerhed, efter at have set DGI verdensholdet. Læs mere om DGI verdensholdet her.

Inspirer dem til bevægelse

At se så talentfulde og dygtige gymnaster i aktion er dybt fascinerende. Det inspirerer alle, til at udforske krop og bevægelse, bliver stærkere og smidigere, og lære tricks. Det gælder især for børn. Efter sådan en opvisning, vil de nok gå lige hjem i haven eller huset, og øve sig i kolbøtter, vejrmøller og håndstand, eller hvad end der satte et aftryk i dem.

De vil kunne se, hvor dygtig det er muligt at blive, hvis de dedikerer sig til sporten. Det kan motivere dem, og gøre dem mere fokuserede og koncentrerede. De kan få gode forbilleder, noget at se op til, og noget de kan drømme om at opnå. Det er sundt. De kommer til at træne deres koordinering og balance, og måske også træne at vise dem selv og det de kan, frem for familie og venner.

Går de ikke allerede på et gymnastikhold, kan det være at de nu har lysten til at starte. Der er hold at finde i hele landet til børn i alle aldre. Så kan de blive undervist af gode instruktører, og have mulighed for at træne med udstyr. De kan også finde venner med samme interesse. Hvis de virkelig vil det, går der ikke længe, før de kan lave både forlæns og baglæns saltoer, og lave araberspring og flikflak.

Giv dem oplevelser og rejselyst

Naturligvis behøver det hverken at være intentionen eller målet med at se en opvisning, at dit barn bliver gymnastikinteresseret. Det er også fantastisk, at tage ud og se et show alene for oplevelsens skyld. Det er sjovt at lave noget sammen, og se noget nyt og spændende.

Hvis i tager ind og ser DGI verdensholdets opvisning, kan i snakke om, alle de steder i verden, holdet rejser hen. Måske at det er rejsehistorier, der optager dit barn mest. At se verdensholdet, kan da måske vække en rejselyst, og en appetit på eventyr rundt omkring i verden.

1 Kommentar

  1. Lars Uhrenholt

    Mine børn går begge til gymnastik og elsker det. De er også vilde med at lege på legepladser som giver mulighed for lidt ekstra fysisk udfoldelse. Klatretårne (med god afblødning af fald) og armgangsøvelser kan være med til at styrke kroppen og give god motion.

    Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *