Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Top 3 træningsmaskiner til at holde formen om vinteren – Hjemme fra stuen!

Du kender det alt for godt – du er på vej hjem fra arbejde med gode intentioner om at skulle træne. Men det er vinter og det er koldt og vejret ligger ligesom ikke op til at skulle løbe en lang tur i skoven eller for den sags skyld sætte sig op på cyklen.Så det ender med at du bliver hjemme på sofaen under det varme tætte, med en kop varm kakao og måske en lille kage. Men det behøver ikke være sådan, tværtimod. Der findes en læsning hvor du ikke behøver at skulle slæbe din krop ud på hverken de danske landeveje eller et kedeligt og lugtende træningscenter. Alternativet er klart, du må og skal investere i en træningsmaskine til hjemmet. Men hvilke spørger du? Det får du selvfølgelig svaret på her i vores top 3 over træningsmaskiner der hjælper dig med at holde formen.

Den første på listen er romaskinen

En romaskine kan meget hurtigt blive din bedste ven og træningsmakker. De er alsidige, de er kompakte og så er de nummer 1 på vores top 3 liste. Med en romaskine kan du når det passer dig træne både din muskulatur og din kondition. Romaskinen er faktisk aktuel for din træning hele året rundt og ikke kun i de kolde grå og våde vinter og efterårsmåneder. På en romaskine for man ved hvert træningspas aktiveret alle de store muskelgrupper og man får presset lungerne og pulsen. Du kan vælge både at køre lange og korte træningspas og uanset hvad du vælger så giver det rigtigt godt. Der mange romaskiner at vælge imellem på markedet og de findes i alle prisklasser. Hvis du er på jagt efter en god romaskine skal du gå efter Abilica Winrower 2.0 – det er den bedste romaskine til prisen på markedet. Vil du have et generelt overblik over udvalget af romaskiner, kan du få det på denne side

Næst i rækken er løbebåndet

Nummer 2 på vores liste er den gamle kending løbebåndet. Det kan klare tjansen og få din puls op og få styrket din kondition og hjælpe med at holde helbredet raskt og sundt. Et løbebånd fylder noget mere end de to andre maskiner her på listen og er meget tungt. Det betyder også at når det først er inde i huset så er det svært at slippe af med igen. Du skal derfor være sikker i din sag når du stiller sådan en moppedreng ind i huset. Det er dog stadig en rigtig god kilde til motion og du slipper i den grad for at skulle ud på de kolde danske landeveje.

Sidste maskine er den klassiske motionscykel

Til slut vil vi slå et slag for motionscyklen. Den er til dig der elsker at give den gas på en cykel ude i det fri og som bare ikke kan slippe cyklingen i de grå årstider. Går du med ambitioner om at skulle bestige et af de berygtede franske tour bjerge, så kan du ikke ligge og dangdere den på sofaen i alle de måneder det ikke er cykel vejr. Derfor – køb dig en motionscykel som du kan hygge dig med hjemme i stuen.

Det var 3 bud på gode træningsmaskiner til de kolde og mørke måneder, hvor man hurtigt kan have tendens til at ligge på sofaen i stedet for at træne kroppen. Sæt i gang.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *