Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Træk stikket ud og nyd livet

Stå op, send børnene i skole, kør på arbejde, hent børnene, hurtig mad, praktiske opgave og gå i seng. Og gentag. Det er for mange realiteten i en hverdag, som til tider er kaotisk og hektisk. Faktisk så meget, at man glemmer at stoppe op og nyde livet. Hvilket er en skam, for kroppen og sindet har brug for at koble af, så du kan værdsætte det du har i livet. Læs med og få inspiration til hvordan du trækker stikket ud og nyder livet.

Tag hovedet op fra din telefon

En af de største opfindelser, der påvirker vores moderne livsstil i en grad vi ikke havde regnet med, er smartphonen. Den kan det hele – du kan være på sociale medier, tage billeder, sende mails, holde kontakten med venerne og den kan også tage din opmærksomhed fra det vigtige. Ved at bruge for meget af din tid på din telefon mister du nærvær med dine omgivelser – og dig selv, ikke mindst. Tag en pause fra din telefon engang i mellem. Sluk den. Læg den i en skuffe, så du ikke bliver forstyrret af den. Og sæt dig så ned med en bog eller en stream en serie og slap af, uden den sædvanlige forstyrrelse. På den måde har du også langt bedre mulighed for at tænke og reflektere over livet, hvilket der er behov for til tider.

Prioriter dine venner & familie

I en meget travl hverdag er der ikke meget tid med vennerne eller familien, men det skal der være. Det er vigtigt at bruge tiden – og prioritere den – så du får kvalitetstid sammen med du holder af, og som er med til at udvikle dig som menneske. Der er flere forskellige muligheder for at være sammen med dine venner og familie. Det kan være alt fra brunch på en cafe søndag formiddag til en øl torsdag aften på en af jeres favoritsteder inde i byen. Det er gode muligheder, når du gerne vil have et hurtigt fix. Hvis du har tiden til det, så er det klart at foretrække, at du inviterer dine venner hjem og i får lækker middag sammen. Mange bliver stresset over sådan et forslag, fordi det indebærer at handle, lave mad og generelt tusind ting. Men sådan behøver det ikke at være. Du kan altid få take away eller private dining. Hvor en kok kommer hjem til dig og laver maden. Det er en fantastisk måde og oveni den lækre mad, så får du også masser af kvalitetstid sammen med dine venner.

Pas på din krop

Ved at have en travl og hektisk hverdag glemmer man hurtigt at passe på sin egen krop, men det er vigtigt, at du finder tid til at passe din krop. Det indebærer alt fra gå – eller løbeture, til pleje at din krop. Får du ansigtsbehandlinger, en tandblegning eller massage. Alt sammen er med til, at du slapper mere af og få mere velvære – og på den måde har du også større chance for at nyde livet mere.

Få plads i hverdagen

Der er mange ting du kan gøre, så du kan nyde livet endnu mere. En af dem er at få plads i hverdagen til de små gode vaner. En god vane er, at om morgen, uanset hvor travlt du har, tager dig tid til at få en god kop kaffe. Få dig nogle gode kaffebønner og bryg selv din kaffe. Det giver en fantastisk start på dagen. Der er masser af gode vaner, det handler bare om at dykke ned i dem.

1 Kommentar

  1. Lise

    Fin artikel, som jeg i den grad inspireres ved. Det er ofte disse vigtige ting der er med til at afhjælpe stress og angst i en travl hverdag og i et travlt samfund.

    Mvh. Lise
    Slipangsten.dk

    Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *