Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Wellness er godt for sjælen

skov

Så har jeg været af sted på wellness på Sjælland. Det var ganske enkelt vidunderligt og lige hvad jeg havde brug for. Udover masser af varme bade og masser af god massage, så var stedet bare vidunderligt og der var tænkt på det hele.

Der var rigtig god betjening på stedet og det lå i naturskønne omgivelser i det nordlige Sjælland. Det var godt nok en smule pebret, men på den anden side er det jo ikke så tit, at jeg er af sted på sådan noget, så mon ikke det går alligevel. Jeg havde sikkert fået mere for pengene, hvis det havde været et wellness ophold i Nordtyskland, men så var der jo også noget længere at skulle køre.

Min bedre halvdel var også helt vildt med det. Vi hyggede os og brugte egentlig bare tiden på at nyde livet og nyde hinanden når man endelig er væk hjemmefra sin bolig. Man kommer ikke udenom at en rigtig god gang wellness slår en blomster udbringning med flere længder i det kvindelige regnskab, når de skal gøre op, om man klarer rollen som ægtemand godt nok. Og tro mig – det bliver vurderet hele tiden

Det er bestemt ikke sidste gang jeg er afsted på denne måde – også selv om det koster lidt håndører. Så må jeg jo til den tid undersøge om der findes billige lån, som kan hjælpe lidt på vej, hvis ikke midlerne slår til. Af sted det skal jeg i hvert fald.

På sådan en lang tur var jeg også glad for at jeg havde en masse energi med på min powerbank – det er altid vigtigt at tænke over batteritiden, som du har med i baggagen.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *