Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Anti klor shampoo til svømmeren

Anti klor shampoo til svømmeren

Er du svømmer, ved du godt hvad den mest irriterende del af sporten er: Alt kloren, som sidder fast i håret efter man kommer op af vandet. Det drejer sig ikke bare om lugten, men også om hårets smidighed, da rester af klor får det til at virke stift og udtørret.

Mange svømmeres opfattelse af dette problem har indtil for nyligt været, at det er en uundgåelig del af svømningen, som man bare må acceptere. Det behøver dog ikke at være tilfældet, da der i nyere tid er kommet en let løsning på problemet.

Anti klor kan købes her hos Watery

Løsningen til en irriterende del af svømningen

Man kan nemlig nu få sæbe der er anti klor, altså sæbe der er specielt fremstillet til at forhindre den stivhed og stridighed, der er i håret. Det skyldes, at det indeholder et aktivt stof der opløser klorrester, så det nemt skylles af. Denne shampoo er dermed velegnet til svømmere, især professionelle svømmere, og det kan være en fordel at finde ud af, hvor man kan købe den.

Man behøver heller ikke at grue over prisen. Efter kun at være tilgængelig i et par få mærker, er der nu masser at vælge imellem. Det giver en mulighed for at vælge et billigt mærke, samt et der passer bedst til de andre behov, man har.

Både shampoo og balsam er tilgængeligt

Det er ikke kun Shampoo, man kan få som anti klor variant. Der sælges også balsam med den samme effekt. Du kan med fordel kombinere de to typer sæbe, og dermed sikre, at alt kloret kommer ud af håret. Den eventuelle restlugt, der er tilbage, vil så blive overdøvet af balsammen, og håret vil også være utroligt blødt, når man tænker på hvad man lige har lavet. Man vil slet ikke kunne mærke, at man har været i svømmehallen, og kan med fornyet energi begive sig videre til sin næste tjans.

Anti klor sæbe: sådan gør du

Det bedste ved anti klor sæbe er nok, hvor nemt det er at putte det i. Det kræver nemlig ikke andet arbejde end med normalt shampoo og balsam. Brug først nogle minutter under bruseren på at gøre håret vådt, og gnid det så grundigt ind i shampooen. Sluk så for bruseren, og vent et par minutter mens det sætter sig i håret – du kan eventuelt gnide resten af kroppen ind imens – og skyl det ud igen. Gør så det samme med balsammen, hvis du også har det, så kan du efter højst 12 minutter gå ud med rent og blødt hår.

Gør svømmelivet meget sjovere

Det er med svømning som det er med alle andre hobbyer: man har kun lyst til at gøre det hvis det er sjovt, og det bliver mindre sjovt, hvis andre ting trækker ned. Hvis man for eksempel hver onsdag tager til svømning velvidende om, at man ender med stift og udtørret hår, er det hele lidt sværere at få sig selv til. Med andre ord kan anti klor sæbe være med til både at øge din interesse for svømningen, og din glæde ved det.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *