Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Arganolie – naturens eget mirakelprodukt

arganolie

Arganolie udvindes af kernerne fra arganfrugterne, som gror på argantræet. Arganolie kaldes også for ”flydende guld” – og med god grund! Olien er rig på naturlige og gavnlige næringsstoffer, herunder sunde fedtsyrer og E-vitaminer, som er særlig velegnede til pleje af hud og hår. Mange kendisser sværger til arganolie, og olien er efterhånden også et fast produkt i mange parfume- og kosmetikbutikkers sortiment. Derfor er det ikke (længere) kun et produkt for guder og kendisser, men dødelige kan nu også drage fordel af det flydende guld.

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du kan bruge arganolie til personlig pleje. Læs mere om arganolie hos Doc24.

Arganolie er godt mod tør hud

Mange bruger olien til at tilføre fugt til og blødgøre deres hud. Arganolie er rig på E-vitaminer og fedtsyrer, hvorfor olien er ideel til at give et naturligt og sundt boost til huden. Olien har også den fordel, at den absorberes hurtigt og nemt i huden, og at den hverken fedter eller irriterer.

Arganolie kan bruges til både krop og ansigt, og et par dråber er nok til at fugte store arealer, så vær påpasselig med mængden. Less is more.

Arganolie er godt som hårbalsam

Undersøgelser har vist, at arganolie gør hår blødere og mere skinnende. Den er derfor den perfekte hårbalsam, og den kan endda hjælpe dig med at behandle spaltede spidser og kruset hår.

Det er meget nemt at bruge arganolie til at fugte dit hår, for producenterne har fundet ud, at der er stor efterspørgsel på arganolie på hårpleje. Der er derfor lavet et utal af hårprodukter med arganolie, så du kan nemt finde et produkt, der passer til din hårtype og dit problem.

Arganolie giver dig et ungdommeligt boost

Olien er ikke blot ideel som fugtighedscreme, den er også god, hvis du ønsker at give din hud en ungdommelig glød, og hvis du ønsker at mindske synligheden af dine rynker. Arganolie er også rig på antioxidanter, og det er disse næringsstoffer, som kan hjælpe dig til et yngre udseende.

Når du bruger olien, vil du mærke, at din hud bliver mere elastisk, og at huden føles mere fyldig og blød. Den bedste måde at påføre olien på hvis du vil opnå en foryngende effekt, er ved at massere et par dråber ind i din hud og hals, før du går i seng.

Arganolie hjælper med at bekæmpe hudlidelser

Når man har en hudlidelse som eksem, så har man ofte også tør og ru hud, som klør. Arganolie kan dæmpe kløen, og olien kan også forbedre hudens tilstand. Oliens E-vitaminer og fedtsyrer er perfekte til at reparere skadet hud og til at tilføre huden næringsstoffer, som forebygger kløe og irritation. Derudover indeholder arganolie også næringsstoffer, som kan blødgøre den ru hud.

For at opnå alle disse fordele kan du tilføre en smule olie til den skadede hud og massere den ind, så du kan optage alle de gode næringsstoffer.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *