Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Fem naturlige behandlingsmetoder til at slippe af med forkølelsessår

Lider du med jævne mellemrum af forkølelsessår, er du sikkert på jagt efter en effektiv behandling af det. En, så du slipper for de grimme sår ved munden, næsen, eller hvor du nu får dem henne. Men det kan være, at du ikke vil behandle dig selv for enhver pris.

Medicin og plastre er de mest kendte måder at behandle forkølelsessår på, men det kan være svært som almindeligt menneske at gennemskue, hvad der er i. Der kan det være rarere, at du bruger et naturligt produkt, som du kender. I denne artikel kommer vi ind på fem naturlige metoder til at forebygge og behandle forkølelsessår. (kilde: https://forkoelelsessaar.dk/)

Australsk tea tree oil forebygger og fjerner

En af de mest kendte og populære metoder til både at forebygge og at fjerne forkølelsessår er tea tree oil. Det bliver lavet i Australien og bliver brugt i hele verden til en række forskellige former for hudbehandling. Olien virker både antiviralt og antibakterielt. Når du kan mærke, at der er et forkølelsessår på vej, eller der allerede er et sår, der er brudt igennem huden, skal du påføre olien på stedet.

Produkter med citronmelisse er meget effektive

En anden god behandlingsform er citronmelisse. Det kan ikke forebygge forkølelsessåret, men kan gøre, at det heler langt hurtigere. Mange har oplevet, at deres forkølelsessår heler på den halve tid, når de smører creme med citronmelisse på. Det skyldes, at planten både er virusdræbende og hjælper huden med at hele og rense sig selv.

Arganolie heler og renser

Produkter med arganolie kan også hjælpe dig, når du er blevet ramt af forkølelsessår. Olien virker fugtgivende, renser din hud og hjælper dit sår til at hele. Du vil derfor opleve, at dit forkølelsessår forsvinder langt hurtigere, når du smører creme med arganolie på.

Når du køber produkter med arganolie, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at koncentrationen af argan kan svinge fra produkt til produkt. Det er en god ide, at du starter med produkter med en lavere koncentration af argan og så finder ud af, hvad der virker for dig.

Kom forkølelsessåret i forkøbet med vitaminpiller

Hvis du vil forebygge forkølelsessår på en naturlig måde, er det en god ide for dig, at du begynder at tage vitaminpiller, hvis du ikke allerede gør det. Når du får et forkølelsessår, er det ofte fordi, at dit immunforsvar er svækket. Det kan for eksempel være af en forkølelse, deraf navnet forkølelsessår. Mange gravide oplever også, at de får flere forkølelsessår, fordi deres krop har travlt med noget andet end at holde herpessmitten nede.

Ved at indtage de rette vitaminer er du sikker på at få det, du skal bruge for at styrke dit immunforsvar.

Smør vodka eller cognac på såret

Denne metode er meget simpel, men har også vist sig at være meget effektiv. Har du ikke nogen naturprodukter i huset, men har fået et forkølelsessår, kan du smøre cognac, vodka eller en anden form for spiritus på såret. Det skal være en spiritus, der er destilleret mange gange, så den er meget ren.

Det mest effektive er, at du kommer spiritus på en vatpind og dupper det på forkølelsessåret en gang i minuttet i 15 minutter.

Det er vigtigt, at du kun gør det på forkølelsessår, hvor det ikke vil svie for meget. Det er for eksempel ubehageligt at bruge spiritus, hvis du har herpes i øjnene.

Så der findes et utal af måder hvorpå du på naturlig vis kan mindske generne fra forkølelsessår.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *