Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Sådan kan du få råd til at købe økologisk

økologisk

Mange danskere er begyndt at vælge de mere miljøvenlige muligheder, når de er nede i supermarkedet. Økologiske grøntsager er nemlig både bedre for miljøet og få din krop, da de ikke er fyldt med alle mulige unaturlige sprøjtemidler, som din krop i det længere løb ikke har godt af.

Humlen ved at købe økologisk er, at det ofte er en del dyrere end at købe grøntsager og frugt der ikke er økologisk.

Det er af denne grund mange danskere vælger det økologiske fra, for på trods af at de individuelle priser kun har nogle småkroners forskel, så kommer det til at kunne føles på pungen, hvis man vil fylde hele sit køleskab op med økologisk.

Der findes dog alligevel nogle gode måder hvorpå du alligevel kan få råd til det økologiske, uden at det gør alt for ondt på pungen.

Tag et lån og sæt ind på et madkort

Er du ung og lige flyttet hjemmefra, har du ikke særlig meget erfaring med at lægge budget, og det kan derfor godt være svært at huske også at lægge penge til side til mad. Du ved trodsalt ikke hvor mange penge du bruger på mad om måneden, og ved derfor ikke hvor mange du skal lægge til side.

Vil du gerne have råd til økologisk og andre miljøvenlige produkter, kan det være nødvendigt at tage et lån. Det behøves overhovedet ikke at være et stort lån. Du kan fx finde hurtige lån på 5.000 kr. her.

Når først du har pengene, kan det være en rigtig god ide at bestille et nyt kreditkort, som du kan bruge som madkort. Dette kan især være smart hvis du bor sammen med enten en roomie eller en partner.

I starten af hver måned sættes et beløb over på madkortet, og så er det, det der bruges til at handle mad ind på. Så selv hvis du har brugt alle pengene på din personlige konto på slik og tøj, vil du altid vide at du på madkortet har penge til at købe mad for.

Gro det selv!

Den billigste måde at få råd til at købe økologisk, er ved slet ikke at købe det. Du kan jo bare gro det selv!

Selv hvis du ikke har en stor have eller et drivhus, kan du sagtens have fx en tomatplante til at stå i din vindueskarm. Det kan simpelthen ikke fås friskere!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *