Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Skab bedre velvære i dagligdagen med optimal kontorindretning

Velvære kontor

Dette kan forstås på flere måder. Det er dog ikke indretningen i sig selv, der skal være fokus på. I stedet skal du fokusere på at indrette dig på en sådan vis, at du kan fokusere på dit arbejde, at du har en optimale sideposition og et skrivebord, der kan hæves og sænkes efter behov. Har du fokus på disse punkter, så er du godt på vej til at få en optimal kontorindretning.

For mange er det dog også de små ting, der tæller. Det kan f.eks. være noget så simpelt som at have en ekstra oplader til din MacBook på kontoret. Det sikrer, at du ikke skal medbringe én og at du ikke skal kravle ind under skrivebordet, når den skal sluttes til. Derfor er det mindst lige så vigtigt, at du sørger for at fokusere på sådanne ting ifm. din kontorindretning.

Hvis du f.eks. har en MacBook Air, som du gerne vil have en oplader til, som kan være fast placeret på dit kontor, så bør du kigge på udvalget her: www.evermart.dk/macbook-air-11-13-opladere. Skal den blot bruges som en sekundær oplader, så behøver den ikke at være original. Skal den bruges på dit kontor hver dag, så er det dog en god idé, at vælge en original én.

Vigtigt at have fokus på din sideposition

Der er mange, der glemmer, at de skal sidde optimalt, når de arbejder. Hvis det ikke er tilfældet, så kan det resultere i, at du får ondt i ryggen, der reelt set kan vise sig at blive til daglig gene resten af livet. Derfor er det også vigtigt, at du har en stol, du sidder godt i, som er ergonomisk udformet og giver korrekt støtte til kroppen, da du sidder i stolen i mange timer.

Derfor bør der heller ikke lægges skjul på, at det er vigtigt, at du investerer i en god kontorstol, hvis du ønsker at sikre, at du sidder optimalt. Du kan være helt sikker på, at det er en god investering. Samtidig skal det dog også understreges, at det er lige så vigtigt, at du har et godt skrivebord, der kan hæves og sænkes, så det kan indstille til den mest ideelle siddehøjde.

Et hæve-sænkebord er en rigtig god investering

Hvis du har fokus på dit velvære i hverdagen, når du sidder på dit kontor, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det også er vigtigt, at du investerer i et hæve-sænkebord. Som der også er givet udtryk for ovenfor, så sikrer det nemlig, at du nemt kan indstille bordet til at have en siddehøjde, der er ideel for dit vedkommende.

Ikke nok med det, så er det også muligt for dig, at komme op og stå i løbet af dagen med et hæve-sænkebord. Det kan give blod til benene og mere energi, hvis du får lov til at stå op i løbet af dagen. Hvad det betyder er, at det – uden tvivl – er en rigtig god investering, at erhverve sig et hæve-sænkebord til sit kontor.

3 Kommentarer

 1. Klaus Madsen

  Et lille tip til hævesænkeborde, som ofte nemlig kan være meget dyre.

  Man kan ny såvel som brugt, finde stellet fra et hævesænkebord og SELV påsætte en bordplade af egen køb. Derved kan man i princippet selv designe sit bord som man vil, samtidig med at man kan spare lidt mønt – specielt hvis man købe stellet ‘second-hand’.

  Vh,
  Klaus – https://sportnyt.dk

  Svar
 2. Alex

  Jeg fandt et hævesænke bord i Aarhus gennem DBA.dk.
  Han havde et stort lager hvor han opkøbte stellet og monterede nye bordplader. Virker upåklageligt, og såmænd til en meget overkommelig pris (mener jeg gav 12-1300 for det).

  Måske han stadig er aktiv derinde?

  vh,
  Klaus // https://casinoguide.dk

  Svar
 3. Gustav

  Hejsa

  Lomax er siden jeg benytter mig allermest af når jeg skal have købt noget til min klinik.
  Man kan få en del for pengene dernede især med de mange tilbud de kommer med.

  Vh
  Gustav
  // https://ilonas-sjælsterapi.dk/

  Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *