Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Varmepumper er gode for miljøet

Varmepumpe

Mange boligejere vælger at supplere deres varmekilder med et varmeanlæg, som på miljøvenlig vis udnytter energierne i naturen til brug for at varme en bolig op. Der findes mange modeller af varmeanlæg på markedet. Toshiba varmepumper er iblandt de mest effektive og kraftige udgaver, som samtidig er designede til at tage mindst mulig plads.

Herunder kan du læse mere om fordelene ved at installere et varmeanlæg i bolig, og du får svar på, hvordan du vælger den bedste model til din bolig.

Fordelene ved at installere en varmepumpe i boligen

Et varmeanlæg er en investering, som vil komme både dig, din boligs indeklima samt miljøet til gode i masser af år frem. Der er mange fordele ved at vælge at installere et supplerende varmeanlæg i boligen:

  • Du kan vælge imellem forskellige modeller, som varierer i funktionsmetode
  • Du får en CO2 neutral varmeløsning i boligen
  • Miljøvenlig opvarmningsform med effektiv energiudnyttelse
  • Du bidrager til et bedre miljø
  • Du får det bedste og mest sunde indeklima

Varmepumper udnytter den tilførte energi op til 3 gange bedre end de traditionelle opvarmningsformer.

Når du vælger en kvalitetsvarmepumpe, kan du skrue ned for brugen af radiatorer eller fyre mindre op i dit olie- eller gasfyr, da anlægget sørger for varmen. Det er er skabt i 2 dele. Den ene del er placeret på ydersiden af dit hus, mens den anden del skal monteres indenfor i dit hjem.

Du kan installere et varmeanlæg i alle typer af huse. Der findes 3 forskellige typer af varmepumper. Hhv. jordvarme, vand-til-luft samt luft-til-luft.

Fælles for alle 3 modeller er, at de skåner miljøet. De er skabt til at gøre brug af de naturlige energikilder fra enten luft eller vand. Når først du har fået dit varmeanlæg sat op, kan du varme store dele af din bolig op uden brug af de traditionelle opvarmningsformer. Dermed sparer du på behovet for brændsel til dit olie- eller gasfyr, og du sparer ikke mindst på elvarmeregningen.

Hvilket mærke på varmepumpe skal jeg vælge?

Når du vil have glæde af alle fordele, skal du vælge varmeanlæg i forhold til bedste ydeevne. Toshiba varmepumper er designede med henblik på at give den optimale udnyttelse af energikilder. Det er ikke kun ydeevne og styrke, som gør Toshiba varmepumperne eftertragtede på markedet. De er kendt for at være iblandt de mest energieffektive modeller, så du sparer penge og skåner miljøet mest muligt. Derudover er varmeanlæggene fra dette kvalitetsmærke støjsvage. Det er vigtigt, at du orienterer dig mod antal decibel, når du vil have det bedste varmeanlæg i hjemmet.

Toshiba varmepumper er udviklede til at fungere med lavest mulig decibel, så du ikke generes af lydmæssige forstyrrelser.

Når du skal vælge de bedste og mest effektive varmeanlæg på det danske marked, skal du gå efter de modeller, som er godkendt af Teknologisk Institut. Dette er en sikkerhedsgaranti for dig, som fortæller, at varmeanlægget lever op til de gældende krav og standarder på området.

Toshiba varmepumperne er godkendt og testet af Teknologisk Institut.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *