Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Få laserbehandling i Birkerød med smerte og inflammation

laserbehandling

Det kan måske godt virke som en alternativ behandlingsmetode uden de store beviser eller videnskabelige eksperimenter bag sig. Laserbehandling er dog blev mere og mere populær, og har også vundet stigende anerkendelse grundet op til flere evidensbaserede forsøg. Det betyder, at du nu også kan prøve den nye behandlingsmetode herhjemme i Danmark. Nærmere bestemt kan du få en laserbehandling Birkerød.

For eksempel kunne man helt tydeligt se den smertenedsættende effekt, da man, i et forsøg, behandlede en række patienter med knoglebrud med laser. Teorien er, at laseren tilføjer vævet i kroppen så meget energi, at kroppen har betragteligt nemmere ved at hele sig selv.

Hvis du får laserbehandling i Birkerød eller et hvilket som helst andet sted, behøver du altså ikke at spise en masse kunstigt fremstillede piller, som ingen rigtig kender de fulde følger af. I stedet kan du bare fremskynde det faktum, at kroppen går sin naturlige gang. Med laserbehandling kan man bare få kroppen til at virke både hurtigere og bedre. For eksempel har man i nogle tilfælde kunnet hele et knoglebrug på kun den halve tid af, hvad det normalt ville tage. Det kan være en enorm fordel, hvis dit knoglebrug er upraktisk, eller hvis det ligefrem gør ondt.

Andre positive virkninger ved laserbehandling

Der er dog også mange andre positive virkninger, som man kan drage nytte af ved en laserbehandling i Birkerød. For eksempel er det bevist, at en laserbehandling kan være med til at hæmme inflammation betragteligt.

Derfor kan det, udover egentlige knoglebrud, altså også være med til at hjælpe med en forstuvning eller overbelastning. Skader som altså kan være mindst lige så hæmmende for din evne på arbejdet, til sport, eller bare når du går derhjemme i din fritid.

Derudover kan det faktisk også bruges til at behandle smerter. Selvfølgelig kan det være med til at mindske tiden, hvor du skal døje med en forstuvning eller et knoglebrud, og det kan dermed også formindske de eventuelle smerter, der er forbundet med sådan en skade.

Derudover lader det dog også til, at kroppen helt naturligt frigør endorfiner og encephalin. Disse findes helt naturligt i kroppen, men har en smertehæmmende effekt ligesom rigtig meget medicin. Hvis du går rundt med kroniske smerter, kan en laserbehandling i Birkerød således også være rigtig god for dig og din krop, samt din fremtid.

At få stillet sin smerte ved en laserbehandling kan nemlig være med til at forbedre din livskvalitet betragteligt, og det kan gøre det nemmere for dig, at gøre hvad du har lyst til i både arbejde og fritid.

Sådan foregår en laserbehandling

Hvis du tager til en laserbehandling i Birkerød, så kan det være rart at vide, hvordan sådan en behandling egentlig forløber. Det er dog i grunden ret simpelt. De gør brug af en 10W laser fra BIOLASE og belyser så ganske enkelt på det beskadigede område.

Med sådan en læser kan du nemlig lyse op til 8 cm ned gennem vævet. En behandling varer aldrig meget mere end 15 minutter, men de fleste mærker den helende effekt allerede første gang.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *