Kontakt@Naturligeprodukter.dk

Kom tættere på naturen i Østjylland

naturen

Danmark er et smukt land, uanset hvor du tager hen, med langt mere varieret natur end man lige skulle tro. Søger man ny lejebolig i Jylland, byder Østjylland især på masser af grøn natur, der aldrig er langt væk, selv hvis man bor midt i byen. Følg naturstien, der engang var Jyllands smukkeste jernbanestrækning hele vejen fra Silkeborg til Horsens, eller tag turen i kano på Gudenåen. To smukkere placerede byer finder du ikke og området omkring byder på masser af naturoplevelser for alle, der kommer til byen.

Find lejebolig i Silkeborg

Silkeborg kalder sig selv for Danmark’s outdoor hovedstad, og med god grund. Finder du Lejebolig Silkeborg vil du opleve, at uanset hvor du bor i byen, er der aldrig mere end 500 meter til nærmeste sø eller skov. Byen er placeret midt i det smukke østjylland omkring silkeborgsøerne og Gudenåen, og er omkranset af ældgamle skove, fuldt med stier og masser af muligheder for vandreture, cykelture og mountainbiking, der også er populært i byen.

Lige midt i byen og ikke langt fra de fleste lejeboliger i Silkeborg, findes indelukket, som er en åben bypark og Marina og et velbesøgt udflugtssted. Herfra kan man leje kanoer eller kajakker, eller man kan sejle med Danmarks ældste hjuldamper ned ad Gudenåen og ud i de nærlæggende søer. Finder man den lille passage til Almind sø, finder man også tre af Silkeborgs dejligste badestrande, igen omgivet af tæt skov og med den dejligste atmosfære. Går man en tur om søen, finder man også Krogh’s Bænk, hvorfra der er udsigt ud over søen og Sydbyen. Lige om hjørnet finder du også byens naturcenter, ferskvandscenteret og dyreparken Aqua.

Find lejlighed i Horsens

Horsens er ligesom Silkeborg en smuk by i vækst, omgivet af fantastisk natur og fyldt med kulturoplevelser. Her er der heller ikke langt fra de fleste lejligheder i Horsens til de mange muligheder for at komme ud i naturen i skovene omkring Horsens, eller ned til vandet i Horsens fjord. Også her slanger Gudenåen sig igennem landskabet, og det er både muligt at leje kanoer eller kajakker, eller man kan bestige sandbakken Sukkertoppen ved Mossø og få den smukkeste udsigt ud over åen.

I Horsens er der rig mulighed for at vandre, cykle og mountainbike eller endda ride rundt i landskabet, eller man kan tage færgen til en af øerne i Horsens fjord. Sejler man længst, til øen Endelave, finder man en af områdets mest fantastiske naturperler, øen Endelave. Se øens mange seværdigheder, eller nyd den smukke natur på øen, der på grund af sin store bestand af vilde kaniner, også kaldes for kaninøen!

Det er ikke svært at finde lejlighed i Horsens, og det er langt billigere en i de større byer. Man skal dog bestemt ikke være bange for, at man kommer til at kede sig. Horsens er fyldt med muligheder, ikke kun i naturen. Det kulturelle liv er sprællevende og byen byder også på et hav af festivaler og begivenheder året rundt.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *